שוקולטה

בלילות החורף הקרים, אין כמו משקה שוקולטה מנחם ומחמם לפני השינה.
המתכון מתאים לשתי מנות.

מרכיבים:

1.75 כוסות חלב
100 גרם שוקולד מריר - 70% מוצקי קקאו - חתוך
1/2 כפית תמצית וניל - מרוכזת
2 כפיות סוכר - לאוהבי המתוק להוסיף יותר סוכר ולהיפך
2 כפיות קורנפלור
1/4 כוס מים

אופן ההכנה:

1. להכניס לסיר את החלב, השוקולד, הוניל והסוכר ולערבב עד שהשוקולד נמס.
2. להוסיף הקורנפלור למים, לערבב עד שאין גושים ולהוסיף לחלב החם.
להמשיך לבשל על להבה בינונית, תוך ערבוב עד שהמשקה מסמיך, כמו דייסה.

להגיש בספלים גדולים, ששומרים על חום המשקה וליהנות.

No Comments Yet.

Leave a comment