שוקי עוף עם חצילים ועגבניות

מרכיבים:
======
12 שוקי עוף
5 עגבניות בשלות – חתוכות גס
3 חצילים – מקולפים וחתוכים לקוביות - להמליח, להשהות כשעה, לשטוף וליבש
2 בצלים גדולים – חתוכים לקוביות
5 שיני שום – כתושים
2 פלפלים חריפים, לפי הטעם ולא חובה – חתוכים לפרוסות
מלח – לפי הטעם
פלפל חריף – לפי הטעם
1 כף פפריקה מתוקה
1/4 כוס מים
1/3 כוס שמן זית
אופן ההכנה:
========
1. לטגן העוף בשמן הזית עד שמזהיב ולהוציא מהמחבת.
2. להוסיף הבצל לטגן עד שמזהיב ולהוסיף השום.
3. להוסיף העגבניות והחצילים והפלפל חריף ולבשל כ- 10 דקות תוך
כדי ערבוב.
4. לתבל במלח פלפל ופפריקה ולערבב היטב.
5. להחזיר העוף למחבת, להוסיף מים, לערבב ולבשל כשעה וחצי עד שעתיים, על אש
נמוכה עד שהבשר נושר מהעצם.

מעת לעת לבדוק את מצב הנוזלים.

No Comments Yet.

Leave a comment