שרימפס ברוטב

המרכיבים:

1/2 קילו שרימפס - מנוקים, להשאיר הזנב
25 גרם חמאה
1/4 כוס שמן זית
1 קופסה - שמנת לבישול
1 קופסה עגבניות - אני משתמשת בפסאטה או פולפה
1 בצל גדול - קצוץ דק
3 שיני שום - קצוצות דק
1 פלפל צ'ילי חריף - קצוץ לטבעות דקות - רק לאוהבי החריף
1 חופן פטרוזיליה - קצוצה דק
5 עלי בזיליקום
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. להזהיב הבצל בשמן וחמאה, ולהוסיף הפלפל החריף והשום - להזהר שהשום לא ישרף.
2. להוסיף העגבניות, מלח ופלפל שחור ולהמשיך לבשל מספר דקות.
3. להוסיף השמנת ולבשל עד להסמכת הרוטב.
4. להוסיף השרימפס והפטרוזיליה ולבשל כ- 3 דקות רק עד שהשרימפס הופכים לכתומים.
5. להגיש עם קישוט של עלי הבזיליקום.

No Comments Yet.

Leave a comment