תבשיל במיה עם בשר

תבשיל שהוא מעדן לאוהבי הבמיה מבית היוצר של חמותי היווניה

מרכיבים:

1 קילו בשר בקר - חתוך לקוביות 3X3 - בשר שמתאים לבישול ארוך
1 קילו במיה קפואה - להסיר שכבה דקה מראש הבמיה, הענף.
1 קופסה עגבניות מרוסקות - פולפה
4 שיני שום כתושות
1 פלפל חריף - קצוץ לקוביות - לא חובה, רק לאוהבי הפיקנטי
1/2 כוס מים
מלח - לפי הטעם
פלפל חריף לפי הטעם
סוכר - קורט
1/2 כוס שמן קנולה
אורז להגשה

אופן ההכנה:

1. לטגן הבשר בשמן לסגירה להוסיף המים ולבשל עד לריכוך כשעתיים.
2. לטגן הבמיה עד להזהבה ולהוסיף לבשר, להוסיף העגבניות, השום, פלפל חריף,
תבלינים וסוכר ולבשל עוד כחצי שעה.
3. להגיש עם אורז.

No Comments Yet.

Leave a comment