תפוחי אדמה קריספיים בתנור

למי שמחפש תפוחי אדמה נפלאים, מהירי הכנה, הגעתם למקום הנכון. המתכון של גיסתי אורית, תפוחי אדמה "אחרים".

המרכיבים:
=======

תפוחי אדמה קטנים של הדוד משה, רחוצים היטב בסבון ומים. לא מקלפים אותם.
1/4 כוס שמן זית
מלח ים לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:
========

1. לבשל את תפוחי האדמה,עם הקליפה, במים מומלחים, עד למצב אל-דנטה, וכשסכין ננעצת בקלות.
2. לצנן את תפוחי האדמה.
3. למעוך את תפוחי האדמה בידיים, "להקביץ' '" אותם.
4. להכניס לתבנית עם שמן הזית, להמליח, לפלפל ולערבב.
5. לאפות בתנור מחומם 180 מעלות, עד שתפוחי האדמה רכים ומקבלים צבע זהב-חום.

 

No Comments Yet.

Leave a comment