עוגת שוקולד אישית במיקרוגל

עוגת שוקולד אישית בספל ואפויה במיקרוגל
את העוגות האישיות מכינים במגים גדולים, כל מג הוא מנה.
הכמויות הן למנה אחת אישית.
מבית היוצר של חברתי נחמה.

מרכיבים:
1 ביצה
2 כפות שמן קנולה
1 כפית סוכר
2 כפות שוקולית
1 כפית אבקת קקאו - כפית גדושה
1/4 כוס שמנת מתוקה
1/4 כוס קמח תופח
1 קוביה שוקולד מריר
אופן ההכנה:
כל מנה מכינים בספל המג שלה וחוסכים כלים.
להכניס את כל החומרים למג, בלי השוקולד, ולערבב היטב במזלג.
משקיעים בכל מג את קוביית שוקולד.
לאפות במיקרוגל כ- 1.5 עד 2 דקות, עד שהעוגה יוצאת תפוחה ויציבה למגע.
(תלוי בעוצמת המיקרוגל.)

No Comments Yet.

Leave a comment