עוגת שוקולד אישית בספל ואפויה במיקרוגל
את העוגות האישיות מכינים במגים גדולים, כל מג הוא מנה.
הכמויות הן למנה אחת אישית.
מבית היוצר של חברתי נחמה.
מרכיבים:
1 ביצה
2 כפות שמן קנולה
1 כפית סוכר
2 כפות שוקולית
1 כפית אבקת קקאו - כפית גדושה
1/4 כוס שמנת מתוקה
1/4 כוס קמח תופח
1 קוביה שוקולד מריר
אופן ההכנה:
כל מנה מכינים בספל המג שלה וחוסכים כלים.
להכניס את כל החומרים למג, בלי השוקולד, ולערבב היטב במזלג.
משקיעים בכל מג את קוביית שוקולד.
לאפות במיקרוגל כ- 1.5 עד 2 דקות, עד שהעוגה יוצאת תפוחה ויציבה למגע.
(תלוי בעוצמת המיקרוגל.)