חזה עוף ביין מרסלה וליקר גראנדמרנייה

כמה מהר אפשר להכין מנה זו, שכולם נהנים, וחושבים שזו מנת מסעדות.

מרכיבים:
1.2 קילו עוף חזה (שניצל)
קמח - לקימוח השניצלים
50+50 גרם חמאה - לטיגון ולרוטב
2 כף/ות שמן זית
טימין - 2 ענפים - לרוטב
1 כוס/ות מרסלה (סוג של יין מתוק בארומה מיוחדת) - לרוטב
0.25 כוס/ות גראנדמרנייה (ליקר) - לרוטב
1 כף/ות לימון - מיץ
מלח ים
פלפל שחור - טרי גרוס גס

אופן ההכנה:
מתבלים את בשר השניצל במלח ופלפל ומקמחים בקמח, מסירים עודפי הקמח.
במחבת מחממים השמן עם 50 גרם חמאה ומטגנים השניצלים.
מסירים מהאש ושומרים במקום חם.
מכניסים לאותה מחבת את המרסלה והליקר, מיץ הלימון והתימין, מוסיפים מלח ופלפל, מגרדים את תחתית המחבת משאריות טיגון השניצל ומצמצמים הרוטב.
מוציאים את ענפי התימין.
מוסיפים את שאר החמאה לרוטב, מערבבים היטב ומחזירים השניצלים לשתי דקות חימום.

מגישים מיד עם גבינת פרמזן.

No Comments Yet.

Leave a comment