מרכיבים:
כ- 1/2 ק"ג סייטן, או טחון מהצומח של טבעול
2 תפוחי אדמה, מבושלים "אלדנטה" ופרוסים
3 חצילים בלאדי – קלופים ופרוסים בעובי 1 ס"מ
2 בצלים גדולים – קצוצים לקוביות קטנות
3 שיני שום קצוצות, או כתושות
1/2 בקבוק פאסטה – זה עגבניות מרוסקות, בלי חומר משמר. אפשר גם כ- 350 גרם עגבניות מגוררות טריות.
1/2 כוס מים
מלח לפי הטעם
פלפל שחור...
את הפשטידה הזו אכלתי אצל חברתי ריבה – יאמי....יאמי
מרכיבים:
1 חבילה בצק עלים – על בסיס חמאה
1 חבילה תרד קפוא סנפרוסט – מופשר, סחוט וקצוץ דק, או ברוקולי קצוץ דק
150 גרם גבינה בולגרית – מפוררת – אני אוהבת של היצרן פנחס 5%
2 ביצים
2 כפות קמח תופח
50 גרם פרמזן מגורר
מלח – לפי הטעם
פלפל שחור – לפי הטעם
25...
מנה בלקנית טעימה ביותר, מבית היוצר של חמותי, המוגשת עם אורז.
בחרתי הפעם בקיצורי דרך ע"י שימוש בירקות קפואים.
המנה יוצאת מדהימה עם קיצורי הדרך.
במקום עוף אפשר להכניס קוביות בשר בקר, או קציצות מטוגנות.
מרכיבים:
5 בצלים לבנים גדולים מאד חתוכים לקוביות
1.5 ק"ג עוף מהנתחים שאוהבים
2 חבילות שעועית צהובה סנפרוסט - "שעועית צהובה עדינה" (1.6 ק"ג)
3 כוסות שעועית לבנה...