Portfolio Category: בישול צמחוני

>

מרק כתום מוקרם

מרכיבים:   300 גרם דלעת - חתוכה לקוביות 3 גזרים - חתוכים לטבעות 3 בטטות - חתוכות לקוביות 2 תפוחי אדמה - חתוכים לקוביות 1 בצל גדול - קצוץ 1/2 כפית ג'ינג'ר מלח - לפי הטעם פלפל שחור - לפי הטעם 3 כוסות - ציר מרק, או מים עם אבקת מרק 1 שמנת לבישול 3 כפות חמאה   אופן ההכנה:  
  1. לטגן הבצל עם החמאה.
  2. להוסיף הירקות - דלעת, גזר,...
קרא עוד
>

תבשיל טופו עם תפוחי אדמה וגזר

מרכיבים:   חצי קילו טופו קשה - חתוך לקוביות ומיובש 5 תפוחי אדמה - חתוכים לקוביות 2 גזרים - פרוסים 3/4 כוס חומוס סנפרוסט 10 עגבניות שרי - קצוצות 2 בצלים - קצוצים לקוביות קטנות 3 שיני שום - כתושות ציר ירקות -עד לכיסוי התבשיל פחות 2 ס"מ 1/3 כוס שמן מלח ופלפל שחור לפי הטעם לאוהבי הפיקנטי, 1/2 כפית אבקת צ'ילי   אופן ההכנה:  
  1. לטגן הבצל בשמן עד...
קרא עוד
>

סלט קינואה עם ירקות

מרכיבים:   1 כוס קינואה מוכנה 1 פלפל קצוץ לקוביות 2 עגבניות קצוצות לקוביות 2 מלפפונים קצוצים לקוביות 1בטטה מבושלת קצוצה לקוביות גדולות 1/2 בצל אדום קצוץ לקוביות 1/2 כוס חמוציות 1/2 כוס פקאן 1/4 כוס שמן 1/4 כוס רוטב בלסמי מלח ופלפל לפי הטעם   אופן ההכנה:   לערבב את כל המרכיבים ולהגיש....
קרא עוד
>

מלפפונים כבושים במלח

המרכיבים:   11/2 קילו מלפפונים טריים מאד, קטנים וקשים 1 ראש שום קלוף 2 פלפלונים חריפים - לאוהבי הפיקנטי 1 חבילת שמיר מלח מים   אופן ההכנה:  
  1. לשטוף היטב את המלפפונים ולסדר צפוף בצנצנת.
  2. להוסיף השום, שיפזר בכל הצנצנת, הפלפל החריף.
  3. מעל הכל לדחוס השמיר.
  4. להוסיף מים עם מלח עד למילוי הצנצנת, עד הסוף, ביחס של 1/2 כפית מלח לכוס מים וסגור.
  5. על צלחת,...
קרא עוד