Portfolio Category: מנות עיקריות

>

פאי רועים טבעוני – Shepherd’s Pie

מרכיבים: ל"בשר" 500 גרם טחון טבעול 1 בצל קצוץ 3 שיני שום כתושות 2 גזרים חתוכים לקוביות 4 ענפי סלרי אמריקאי, בלי העלים, חתוך לקוביות מלח ופלפל שחור לפי הטעם 3 כפות שמן קנולה או אחר - לא שמן זית 2 כפות רסק עגבניות עם 1/2 כוס מים   לפירה 5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות ומבושלים עם מלח 2 כפות שמן קנולה - לא שמן זית 2 ענפי טימין,...
קרא עוד
>

קציצות סייטן עם תפוחי אדמה

מרכיבים:   הקציצות 1 חבילה סייטן טחון בטעם טבעי - תחליפי לביונד ביף 1 בצל מגורר 3 שיני שום כתושות 1 תפוח אדמה מגורר 2 כפות קמח שמן לטיגון הקציצות פלפל שחור ומלח   הרוטב 1 בצל גדול קצוץ 4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גסות 5 כפות שמן 1 כוס ציר ירקות, או מים פלפל שחור ומלח   אופן ההכנה:
  1. לערבב את כל מרכיבי הקציצות לתערובת אחידה.
  2. לטגן הקציצות בשמן.
  3. באותו כלי, לטגן...
קרא עוד
>

פסטה רוזה

מרכיבים: 4 ענפי סלרי אמריקאי קצוצים 1 גזר חתוך לקוביות 1 בצל בינוני חתוך לקוביות 3 שיני שום קצוצים מעט שמן זית חבילה פסטה מלח פלפל שחור קורט צ'ילי חריף 1 שמנת מתוקה לבישול 1 פאסטה - רוטב עגבניות 1 ענף בזיליקום 1/4 כוס ממיי בישול הפסטה פרמזן מגורר עלי בזיליקם לקישוט הפסטה.   אופן ההכנה:
  1. לטגן את ארבעת הירקות עם שמן הזית, עד שהבצל נעשה שקוף.
  2. להוסיף מלח, פלפל שחור וקצת...
קרא עוד
>

אסדו בבישול ארוך

מרכיבים: 2 ק"ג בשר אסדו - חתוך 5 ענפי סלרי אמריקאי - קצוצים דק 4 בצלים גדולים - חתוך לקוביות 2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות 4 שיני שום - כתושים 1/3 כוס שמן זית מלח - לפי הטעם האישי פלפל שחור - לפי הטעם האישי מים   אופן ההכנה: 
  1. לטגן הבצל עם השמן לצבע זהוב +
  2. להוסיף השום, הגזר והסלרי ולטגן ביחד כ- 10 דקות.
  3. להוסיף...
קרא עוד