Portfolio Category: מנות עיקריות

>

תבשיל בלקני של עדשים עם בשר/עוף/קציצות

תבשיל חורפי המוגש עם אורז לבן, ממטבחה של חמותי היווניה. מרכיבים: 4 בצל - קצוץ ומטוגן בשמן עד לגוון קרמלי בהיר 3 כוס/ות עדשים חומות - מבוררות ומושרות ל- 15 דקות 1 קילו שפונדרה - לבקש מהקצב לחתוך לקוביות אפשר להחליף בעוף או קציצות בשר מטוגנות 2 עצמות בקר - לא חובה, משפר את התבשיל מלח פלפל שחור מים אופן ההכנה: לסיר בו מטוגן הבצל מוסיפים...
קרא עוד
>

אוסובוקו א לה מילאנזה עם גרמולטה

תבשיל לקרניבורים, שאוכל בעבורם הוא לא רק מזון, אלא גם סיפוק יצרים, תאווה, והנאה מרובה. מעדן שעשוי מפרוסות עבות של רגל עגל, כשבכל פרוסה יש עצם עם מח. מרכיבים: 6 יחידות אוסובוקו - רגל עם עצמות מח, חתוכה לפרוסות בנות 4 - 5 ס"מ 1 - סלרי ראש - קצוץ לקוביות קטנות 2 - 3 גזרים - קצוץ לקוביות קטנות 2 -...
קרא עוד