עוגה מהירה לפסח שתמיד מצליחה.
ניתן להמירה לעוגת יום יום ע"י החלפת הקמח תפו"א בקורנפלור או קמח.
מרכיבים: | |||
750 גרם | גבינה לבנה - 5% | ||
100 גרם |
קרא עוד
>
חרוסת לפסח![]() מידי פסח אני מכינה כמות גדולה מאד של חרוסת, המחולקת באופן קבוע למספר חברים שאינם מוותרים.
ככתוב במסורת - היא נראית כמו טיט.
אבל בטעמה - אי אפשר להפסיק לנשנש.
המאמץ שבהכנה משתלם מאד.
מתכון זה הוא מבית היוצר של חמותי היווניה.
למי שלא חשובה ההגשה המסורתית - מומלץ ליצור כדורים קטנים, לצפותם בקוקוס ולהגישם ל"שולחן הסדר" בחגיגיות רבה.
|