אני משתמשת בבסיס זה כבסיס להרבה מאד תבשילים איטלקיים וזה משדרג את המנות.
לבשר, לפסטה, לריזוטו ועוד.
מרכיבים:
3 גזרים קצוצים לקוביות קטנות
1 סלרי עלים - ענפים - גבעולים מנוקים וקצוצים - או סלרי ראש קצוץ לקוביות
1 בצל - קצוץ דק
2 שיני שום - קצוצות
1 חופן פטרוזיליה - קצוצה דק
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
לטגן את כל המרכיבים מספר דקות,...
קרא עוד
>
גלילות של סלמון עם גבינה ברוטב חמאה לבן
שם המנה ארוך יותר ממשך הכנתה.
מנה מאד צבעונית ומאד אלגנטית, טעימה מאד וקלה להכנה.
מרכיבים: | ||||||||||||||||||
6-12 פרוסות | סלמון מעושן | |||||||||||||||||
לתערובת הגבינה | ||||||||||||||||||
קרא עוד
>
רוטב פסטה מהיררוטב לפסטה מהיר מאד (משך הכנתו כמשך בישול הפסטה עצמה), עשיר ומגוון מאד בטעמיו.
|