Portfolio Category: תוספות

>

מלפפונים כבושים במלח

המרכיבים:   11/2 קילו מלפפונים טריים מאד, קטנים וקשים 1 ראש שום קלוף 2 פלפלונים חריפים - לאוהבי הפיקנטי 1 חבילת שמיר מלח מים   אופן ההכנה:  
  1. לשטוף היטב את המלפפונים ולסדר צפוף בצנצנת.
  2. להוסיף השום, שיפזר בכל הצנצנת, הפלפל החריף.
  3. מעל הכל לדחוס השמיר.
  4. להוסיף מים עם מלח עד למילוי הצנצנת, עד הסוף, ביחס של 1/2 כפית מלח לכוס מים וסגור.
  5. על צלחת,...
קרא עוד
>

סלט כרוב ונבטים – המתכון של מסעדת דיקסי

את הסלט הזה אני מרבה לאכול במסעדת דיקסי, סלט "אנדר דוג", שהוא מעולה ומפתיע
מרכיבים: 2 כוסות כרוב לבן - פרוס דק מאד 1 כוס נבטים 1/2 כוס שקדים 1/2 כוס אגוזים 1 כפית שמן שומשום - במקום, אפשר 1/2 כוס שומשום קלוי 3 כפות שמן 2 כפות סויה 2 כפות חומץ בלסמי 2 כפות סילן   אופן ההכנה: לערבב היטב מרכיבי הרוטב, להוסיף לכרוב, הנבטים, שקדים...
קרא עוד
>

תפוחי אדמה קריספיים בתנור

למי שמחפש תפוחי אדמה נפלאים, מהירי הכנה, הגעתם למקום הנכון. המתכון של גיסתי אורית, תפוחי אדמה "אחרים". המרכיבים: ======= תפוחי אדמה קטנים של הדוד משה, רחוצים היטב בסבון ומים. לא מקלפים אותם. 1/4 כוס שמן זית מלח ים לפי הטעם פלפל שחור לפי הטעם אופן ההכנה: ======== 1. לבשל את תפוחי האדמה,עם הקליפה, במים מומלחים, עד למצב אל-דנטה, וכשסכין ננעצת בקלות. 2. לצנן את תפוחי...
קרא עוד
>

כרובית אפויה בתנור

המרכיבים: כרובית - מנוקה ומחולקת לפרחים - מבושלת במי מלח עד למצב אל דנטה 1 כף חרדל 1 כף מיונז 1 ביצה - טרופה 3 כפות שמן זית מלח - לפי הטעם פלפל חריף - לפי הטעם 1 שן שום - כתושה 3 כפות פירורי לחם אופן ההכנה: 1. לערבב היטב את החרדל, מיונז, ביצה, שמן זית, שום, מלח ופלפל שחור ופירורי לחם, לתערובת    ...
קרא עוד