Portfolio Category: בישול איטלקי

>

פסטה רוזה

מרכיבים: 4 ענפי סלרי אמריקאי קצוצים 1 גזר חתוך לקוביות 1 בצל בינוני חתוך לקוביות 3 שיני שום קצוצים מעט שמן זית חבילה פסטה מלח פלפל שחור קורט צ'ילי חריף 1 שמנת מתוקה לבישול 1 פאסטה - רוטב עגבניות 1 ענף בזיליקום 1/4 כוס ממיי בישול הפסטה פרמזן מגורר עלי בזיליקם לקישוט הפסטה.   אופן ההכנה:
  1. לטגן את ארבעת הירקות עם שמן הזית, עד שהבצל נעשה שקוף.
  2. להוסיף מלח, פלפל שחור וקצת...
קרא עוד
>

אסדו בבישול ארוך

מרכיבים: 2 ק"ג בשר אסדו - חתוך 5 ענפי סלרי אמריקאי - קצוצים דק 4 בצלים גדולים - חתוך לקוביות 2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות 4 שיני שום - כתושים 1/3 כוס שמן זית מלח - לפי הטעם האישי פלפל שחור - לפי הטעם האישי מים   אופן ההכנה: 
  1. לטגן הבצל עם השמן לצבע זהוב +
  2. להוסיף השום, הגזר והסלרי ולטגן ביחד כ- 10 דקות.
  3. להוסיף...
קרא עוד
>

פסטה טבעונית עם שעועית לבנה

בטיול קולינרי שעשיתי בחבל פוליה שבאיטליה, עם השף שלום שטרית, אכלתי את הפסטה הזו, שהייתה עוצרת נשימה ושונה. המרכיבים: 500 גרם פסטה - אני אוהבת פסטה אורקייטה 1.5 כוסות שעועית לבנה - מושרית כל הלילה 3 בצלים גדולים - קצוצים 150 גרם ארטישוק בשמן זית - חתוך 150 גרם עגבניות מיובשות בשמן זית - חתוכות 12 עגבניות שרי - חצויות 1/3 כוס שמן...
קרא עוד
>

פסטה בולונז

מרכיבים: 1 ק"ג בשר טחון 3 בצלים גדולים - פרוסים לקובניות 6 ענפי סלרי אמריקאי - קצוצים לקוביות 4 גזרים - קצוצים לקוביות 4 שיני שום - קצוצות דק 2 ענפי בזיליקום 2 ענפי מרווה 5 ענפי תימין 3 ענפי אורגנו שמן זית לטיגון בקבוק פסאטה של חברת מוטי (מחית עגבניות) - או 5 עגבניות גדולות מרוסקות - 700 גרם 100 גרם רסק עגבניות 1 כוס מים מלח -...
קרא עוד