Portfolio Category: בישול איטלקי

>

פולו דיאבולו – העוף של השטן – עוף במשקולת

עוף שהוא מעדן וכל כולו מטוגן במחבת עם משקולת. מתכון של רועי, שהוא חובב אדוק של אוכל איטלקי ובשלן מדהים.
קרא עוד
>

לימונצ’לו

משקה מעדן שהלימון שולט בו ומרגיש כמו קרטיב לימון, מתאים גם לאלה שאינם שותים אלכוהול. המשקה מקורו באיטליה מאזור סורנטו אמלפי, עשוי, כמובן מלימונים, כשגודל כל לימון כגודל מילון.
שותים אותו בתום הארוחה לעיכול המזון. הוא נשמר בפריזר כמו וודקה.
מרכיבים:
1 עוף שלם - טרי
מלח ים
מרכיבים:
16 יחידות קרא עוד
>

כבד עוף עם פטריות וניוקי ברוטב יין מרסלה

מנה קלה, מרהיבה בהגשה וכמובן מדהימה בטעמה וזוכה לקריאות אושר מהסועדים. מרכיבים: 18 כבדי עוף - שלמים ומנוקים מגידים וקרישי דם 2 בצלים - קצוצים דק מאד חבילה ניוקי יבשים - אין חובה לבשל, מטגנים אותם בשמן זית שיהיו קריספיים 250 גרם פטריות שמפיניון - מנוקות, לא במים, ומחולקות לרבעים 2 כפות שמן...
קרא עוד
>

ריזוטו עם אנדיב אדום (עולש)

קרא עוד

מרכיבים:
רוטב טוסקני בסיסי - ראה מתכון שלי באתר
2 עולש - פרוס גס, מבושל מספר דקות במי מלח ומנוקז היטב מהנוזלים.