Portfolio Category: בישול איטלקי

>

אספרגוסים עטופים בבצק עלים

קרא עוד
>

רוטב בולונז טבעוני, עם סייטן

 
מרכיבים:
1 חבילה אספרגוס - להסיר החלק התחתון
100 גרם פרוסות דקות של אווז מעושן, או ועדיף פרושוטו
1 חלמון - מעורבב עם כף מים
קרא עוד
>

ריזוטו אספרגוס

שוב, מתכון מעולה של חברי השף שלום שיטרית, שאכלתי אותו בטיול שהיה גם גסטרונומי, בדורדון.

שלום הוא שף מעופף, שעושה טיולי בוטיק בכל העולם שהייחוד שלהם, והשונות מטיולים אחרים, היא ההקפדה הרבה על הצד הקולינרי, כולל ארוחות במסעדות בעלות כוכבים במישלן.

המרכיבים

5 כוסות ציר עוף או ירקות
1/4 כוס שמן תירס או קנולה
2 שאלוטים - קצוצים דק
1 שם...
קרא עוד
>

פסטה ברוטב ירקות עשיר

המרכיבים

2 חבילות פסטה- מבושלות לפי הוראות היצרן, עם מלח - "אל דנטה"
1 בצל - קצוץ דק
5  שיני שום -  קצוצות
2 פרחי ברוקולי גדולים - מבושל במי מלח וקצוצים דק
1 סלק - אפוי בנייר כסף עד שמתרכך וקצוץ לקוביות קטנות
1 כרישה - רק החלק הלבן, קצוץ דק
1 ראש סלרי - קצוץ לקוביות קטנות
1 קופסת עגבניות חתוכות...
קרא עוד

מרכיבים:
1 חבילה סייטן - 350 גרם בטעם בולונז - מגיע טחון
1 בצל - קצוץ דק
3