Portfolio Category: בישול איטלקי

>

פסטה קרבונרה

וזה מה שנקרא, לדעתי, אוכל מנחם. קצר, מהיר וקולע כמעט לכל טעם.

קרא עוד
>

ריזוטו עם זעפרן וגרידת לימון

מרכיבים

1 כוס אורז ארבוריו (אורז עגול לריזוטו)
2 כוסות ציר עוף/ירקות/בשר - אפשר גם קוביית מרק עוף - הציר צריך להיות רותח
12 שערות זעפרן מושרות ב- 1/4 כוס מים חמים
100 גרם חמאה
50 גרם פרמזן
1 בצל אדום קטן - קצוץ דק
2 כפות שמן זית
1 שן שום כתושה
1/2 כוס יין לבן
1 לימון - גרידה
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור גרוס...
קרא עוד
>

חזה עוף ביין מרסלה וליקר גראנדמרנייה

כמה מהר אפשר להכין מנה זו, שכולם נהנים, וחושבים שזו מנת מסעדות. מרכיבים: 1.2 קילו עוף חזה (שניצל) קמח - לקימוח השניצלים 50+50 גרם חמאה - לטיגון ולרוטב 2 כף/ות שמן זית טימין - 2 ענפים - לרוטב 1 כוס/ות מרסלה (סוג של יין מתוק בארומה מיוחדת) - לרוטב 0.25 כוס/ות גראנדמרנייה (ליקר) - לרוטב 1 כף/ות לימון - מיץ מלח ים פלפל שחור - טרי...
קרא עוד
>

תבשיל ירקות עם ניוקי

  מרכיבים 1 בצל גדול קצוץ דק 3 שיני שום קצוצות דק חופן גדול של עגבניות שרי שונות (צהוב, תמר, חומות וכו') - חצויות 2 זוקיני חתוך לקוביות 1 חציל חתוך לקוביות 1 חבילת ניוקי - מבושל לפי הוראות היצרן 1/2 כוס מים - לפי הצורך מלח - לפי הטעם פלפל שחור גרוס טרי - לפי הטעם צרור קטן של תימין חופן פרמזן מגורר - לטבעונים לוותר 1/4...
קרא עוד