Portfolio Category: בישול טבעוני

>

פאי רועים טבעוני – Shepherd’s Pie

מרכיבים: ל"בשר" 500 גרם טחון טבעול 1 בצל קצוץ 3 שיני שום כתושות 2 גזרים חתוכים לקוביות 4 ענפי סלרי אמריקאי, בלי העלים, חתוך לקוביות מלח ופלפל שחור לפי הטעם 3 כפות שמן קנולה או אחר - לא שמן זית 2 כפות רסק עגבניות עם 1/2 כוס מים   לפירה 5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות ומבושלים עם מלח 2 כפות שמן קנולה - לא שמן זית 2 ענפי טימין,...
קרא עוד
>

קציצות סייטן עם תפוחי אדמה

מרכיבים:   הקציצות 1 חבילה סייטן טחון בטעם טבעי - תחליפי לביונד ביף 1 בצל מגורר 3 שיני שום כתושות 1 תפוח אדמה מגורר 2 כפות קמח שמן לטיגון הקציצות פלפל שחור ומלח   הרוטב 1 בצל גדול קצוץ 4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גסות 5 כפות שמן 1 כוס ציר ירקות, או מים פלפל שחור ומלח   אופן ההכנה:
  1. לערבב את כל מרכיבי הקציצות לתערובת אחידה.
  2. לטגן הקציצות בשמן.
  3. באותו כלי, לטגן...
קרא עוד
>

סלט כרוב ונבטים – המתכון של מסעדת דיקסי

את הסלט הזה אני מרבה לאכול במסעדת דיקסי, סלט "אנדר דוג", שהוא מעולה ומפתיע
מרכיבים: 2 כוסות כרוב לבן - פרוס דק מאד 1 כוס נבטים 1/2 כוס שקדים 1/2 כוס אגוזים 1 כפית שמן שומשום - במקום, אפשר 1/2 כוס שומשום קלוי 3 כפות שמן 2 כפות סויה 2 כפות חומץ בלסמי 2 כפות סילן   אופן ההכנה: לערבב היטב מרכיבי הרוטב, להוסיף לכרוב, הנבטים, שקדים...
קרא עוד
>

פסטה טבעונית עם שעועית לבנה

בטיול קולינרי שעשיתי בחבל פוליה שבאיטליה, עם השף שלום שטרית, אכלתי את הפסטה הזו, שהייתה עוצרת נשימה ושונה. המרכיבים: 500 גרם פסטה - אני אוהבת פסטה אורקייטה 1.5 כוסות שעועית לבנה - מושרית כל הלילה 3 בצלים גדולים - קצוצים 150 גרם ארטישוק בשמן זית - חתוך 150 גרם עגבניות מיובשות בשמן זית - חתוכות 12 עגבניות שרי - חצויות 1/3 כוס שמן...
קרא עוד