עמוד הבית
קצת עלי ועל אוכל
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
קינוחים
בישול צמחוני
בישול טבעוני
בישול בלקני
בישול איטלקי
תוספות
ראש השנה
פסטה
פסח
סלטים
טיפים
צור קשר
אתר המתכונים של יוכי גלבוע זכאי
Portfolio Category:
בישול טבעוני
עמוד הבית
Portfolio Category: בישול טבעוני
>
קציצות שקדים טחונים עם ירקות
המרכיבים
250 גרם שקדים מולבנים - טחונים
1 בצל אדום - קצוץ
2 גזרים - מגוררים
1 קוביית תרד סנפרוסט - קצוץ - אפשר גם, כמובן, תרד טרי
1/2 צרור...
קרא עוד
>
פסטה ברוטב ירקות עשיר
המרכיבים
2 חבילות פסטה- מבושלות לפי הוראות היצרן, עם מלח - "אל דנטה"
1 בצל - קצוץ דק
5 שיני שום - קצוצות
2 פרחי ברוקולי גדולים - מבושל במי מלח וקצוצים דק
1 סלק - אפוי בנייר כסף עד שמתרכך וקצוץ לקוביות קטנות
1 כרישה - רק החלק הלבן, קצוץ דק
1 ראש סלרי - קצוץ לקוביות קטנות
1 קופסת עגבניות חתוכות...
קרא עוד
>
כרוב אדום עם יין אדום – טבעוני
סלט מעולה מבית היוצר של בתי
מרכיבים
1 ראש כרוב אדום קטן - פרוס
בצל לבן (או סגול) בכמות השווה לכרוב - פרוס
1.5 כוסות יין אדום
1/3 כוס חומץ בלסמי
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
1/4 כוס שמן זית
אופן ההכנה
1. לטגן הבצל עם שמן הזית עד שמתרכך.
2....
קרא עוד
>
אגסים מבושלים ביין לבן
4 מנות - אפשר לבשל ביין אדום אם רוצים את האגסים אדומים.
מרכיבים
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס יין לבן
1 מקל קינמון
1 כפית תמצית וניל מרוכזת
3/4 כוס מים
4 אגסים, להשתדל עם הגבעול, וקלופים
אופן ההכנה
בכלי קטן שיכיל את האגסים בעמידה, מרתיחים את הסוכר, היין, קינמון, וניל ומים.
מכניסים את האגסים בעמידה, מנמיכים הלהבה ומבשלים כרבע שעה.
מגישים קר עם כדור גלידה...
קרא עוד
ראשון
הקודם
22
23
24
הבא