Portfolio Category: בישול טבעוני

>

פסטה בולונז

מרכיבים: 1 ק"ג בשר טחון 3 בצלים גדולים - פרוסים לקובניות 6 ענפי סלרי אמריקאי - קצוצים לקוביות 4 גזרים - קצוצים לקוביות 4 שיני שום - קצוצות דק 2 ענפי בזיליקום 2 ענפי מרווה 5 ענפי תימין 3 ענפי אורגנו שמן זית לטיגון בקבוק פסאטה של חברת מוטי (מחית עגבניות) - או 5 עגבניות גדולות מרוסקות - 700 גרם 100 גרם רסק עגבניות 1 כוס מים מלח -...
קרא עוד
>

קציצות טבעוניות עם עדשים כתומות ובורגול

מרכיבים: 1/2 כוס בורגול - מושרה במים כחצי שעה ומסונן 1/2 כוס עדשים כתומות - מבושלות במים ומסוננות 1 תפוח אדמה גדול - מגורר 1 בצל גדול - מגורר 2 שיני שום - כתושות 1 סלסלת פטריות שמפיניון - קצוצות במעבד מזון בפולסים, לפירורים 1/3 כוס טחינה גולמית 1/2 כוס קמח אוסם 3/4 כוס פירורי לחם מלח - לפי הטעם פלפל שחור - לפי הטעם שמן זית...
קרא עוד
>

קציצות טבעוניות ברוטב טוסקני

מרכיבים: לקציצות: 1 בצל - קצוץ גס 250 גרם פטריות שמפיניון, או פורטובלו, או מעורב - קצוצות דק 1 שן שום - כתוש 3/4 כוס בורגול - מושרה במים פושרים כחצי שעה - להשתמש לקציצות ב- 1.5 כוסות. 1/2 כוס  פירורי לחם 1/4 כוס קמח 1/4 כוס טחינה גולמית 100 גרם צנוברים קצוצים שמן זית לטיגון הקציצות מלח - לפי הטעם פלפל שחור - לפי הטעם בזיליקום -...
קרא עוד
>

תפוחי אדמה קריספיים בתנור

למי שמחפש תפוחי אדמה נפלאים, מהירי הכנה, הגעתם למקום הנכון. המתכון של גיסתי אורית, תפוחי אדמה "אחרים". המרכיבים: ======= תפוחי אדמה קטנים של הדוד משה, רחוצים היטב בסבון ומים. לא מקלפים אותם. 1/4 כוס שמן זית מלח ים לפי הטעם פלפל שחור לפי הטעם אופן ההכנה: ======== 1. לבשל את תפוחי האדמה,עם הקליפה, במים מומלחים, עד למצב אל-דנטה, וכשסכין ננעצת בקלות. 2. לצנן את תפוחי...
קרא עוד