מרכיבים:
כ- 1/2 ק"ג סייטן, או טחון מהצומח של טבעול
2 תפוחי אדמה, מבושלים "אלדנטה" ופרוסים
3 חצילים בלאדי – קלופים ופרוסים בעובי 1 ס"מ
2 בצלים גדולים – קצוצים לקוביות קטנות
3 שיני שום קצוצות, או כתושות
1/2 בקבוק פאסטה – זה עגבניות מרוסקות, בלי חומר משמר. אפשר גם כ- 350 גרם עגבניות מגוררות טריות.
1/2 כוס מים
מלח לפי הטעם
פלפל שחור...
מרכיבים:
1 בצל גדול – קצוץ
1 גזר גדול – קצוץ לקוביות
2 ענפי סלרי אמריקאי – קצוצים
2 שיני שום – כתושות
350 גרם סייטן- טחון בטעם בולונז
ענף קטן של אורגנו – האורגנו מאד דומיננטי
ענף קטן של רוזמרין
1/4 כוס שמן
פלפל שחור גרוס טרי – לפי הטעם
מלח ים – לפי הטעם
1 קופסא עגבניות מרוסקות, פאסטה, או פולפה
3/4 קופסא מים
הבשמל: -...
מרכיבים:
400 גרם גזר גמדי קפוא – מופשר
1/3 כוס סוכר
50 גרם חמאה
מיץ משני תפוזים
קינמון – קורט
פלפל שחור – לפי הטעם
50 גרם צנוברים – קלויים במחבת בלי שמן
אופן ההכנה:
1. לסיר להכניס הסוכר, החמאה, מיץ התפוזים, קינמון ופלפל שחור, לערבב היטב עד להמסת הסוכר ולהביא לרתיחה.
2. להוסיף הגזר ולבשל על להבה בינונית עד לצמצום הנוזלים. לערבב מעת לעת...