Portfolio Category: בישול צמחוני

>

רושטי עם ביצה עין

מעדן זה אכלתי ביום קפוא על אחד מהרי האלפים בשוויץ. מרכיבים: תפוחי אדמה גדול - מספר התפוחי אדמה, כמספר הסועדים ביצים - כמספר הסועדים מלח - לפי הטעם פלפל שחור - לפי הטעם שמן קנולה לטיגון אופן ההכנה: 1. לגרר תפוחי האדמה על מגרדה גסה ולסחוט מהם היטב את כל הנוזלים. 2. לתבל במלח ופלפל שחור. 3. בשמן, לטגן מתפוחי האדמה לביבות גדולות, לדחוס עם...
קרא עוד
>

מרק מינסטרונה

מרכיבים: 1 בצל קצוץ 2 גזרים חתוכים לקוביות 4 גבעולי סלרי, בלי עלים, חתוכים לקוביות 2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות 4 שיני שום שלמות 2 כוסות שעועית ומבושלת, או סנפרוסט 1כף עלי טימין קצוצים 2/3 כוס פסטה קצרה - קונכיות 1 קופסה/בקבוק עגבניות מרוסקות - פולפה או פסאטה 3 כפות שמן זית מלח - לפי הטעם פלפל שחור לפי הטעם מים להגשה: עלי בזיליקום פרמזן מגורר אופן ההכנה: 1. לסיר לבישול מרק להכניס...
קרא עוד
>

לביבות תפוחי אדמה

המרכיבים: 1 ק"ג תפוחי אדמה אדומים - מגוררים בפומיה גסה - סחוטים מהנוזלים 3 ביצים 1/2 כוס קמח מלח - לפי הטעם פלפל שחור - לפי הטעם שמן קנולה לטיגון הלביבות אופן ההכנה: לערבב היטב תפוחי אדמה, ביצים, קמח, מלח ופלפל - לא לשכוח לסחוט את תפוחי האדמה מהנוזלים. להכין לביבות ולטגן עד שמזהיבות. להגיש עם שמנת וקונפיטורה טובה....
קרא עוד
>

פארו – גרעיני כוסמין

הכוסמין הוא דגן מלא המכיל ויטמינים ומינרלים רבים. הוא נחשב לדגן עתיק, עוד מתקופת הברונזה, והוא קדם לחיטה. מרכיבים: 1 כוס כוסמין (פארו) 1 בצל גדול קצוץ לקוביות 1 כף פפריקה מתוקה מלח - לפי הטעם פלפל שחור לפי הטעם 3 כפות שמן זית 2.25 כוסות מים אופן ההכנה: 1. לטגן הבצל בשמן זית. 2. להוסיף לבצל את הכוסמין והתבלינים ולהמשיך לטגן עוד כ- 2 דקות תוך...
קרא עוד