Portfolio Category: בישול צמחוני

>

סופגניות מהירות בלי שמרים

מרכיבים: 350 גרם קמח אוסם (חבילה) 2 אשל 2 ביצים 1 שקית סוכר וניל 4 כפות סוכר   ליטר שמן קנולה אבקת סוכר   אופן ההכנה:
  1. לחמם את השמן - השמן מוכן אם כשמכניסים ידית של כף עץ נוצרות בועות. לא להרתיח השמן.
  2. לערבב היטב את כל חומרי התערובת.
  3. בעזרת כף ליצור כדורים ולהכניס לשמן לטגן 2 דקות בכל צד.
  4. להוציא הסופגניות לנייר סופג.
  5. כשהסופגניות...
קרא עוד
>

קציצות סייטן עם תפוחי אדמה

מרכיבים:   הקציצות 1 חבילה סייטן טחון בטעם טבעי - תחליפי לביונד ביף 1 בצל מגורר 3 שיני שום כתושות 1 תפוח אדמה מגורר 2 כפות קמח שמן לטיגון הקציצות פלפל שחור ומלח   הרוטב 1 בצל גדול קצוץ 4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גסות 5 כפות שמן 1 כוס ציר ירקות, או מים פלפל שחור ומלח   אופן ההכנה:
  1. לערבב את כל מרכיבי הקציצות לתערובת אחידה.
  2. לטגן הקציצות בשמן.
  3. באותו כלי, לטגן...
קרא עוד
>

פסטה רוזה

מרכיבים: 4 ענפי סלרי אמריקאי קצוצים 1 גזר חתוך לקוביות 1 בצל בינוני חתוך לקוביות 3 שיני שום קצוצים מעט שמן זית חבילה פסטה מלח פלפל שחור קורט צ'ילי חריף 1 שמנת מתוקה לבישול 1 פאסטה - רוטב עגבניות 1 ענף בזיליקום 1/4 כוס ממיי בישול הפסטה פרמזן מגורר עלי בזיליקם לקישוט הפסטה.   אופן ההכנה:
  1. לטגן את ארבעת הירקות עם שמן הזית, עד שהבצל נעשה שקוף.
  2. להוסיף מלח, פלפל שחור וקצת...
קרא עוד
>

סלט כרוב ונבטים – המתכון של מסעדת דיקסי

את הסלט הזה אני מרבה לאכול במסעדת דיקסי, סלט "אנדר דוג", שהוא מעולה ומפתיע
מרכיבים: 2 כוסות כרוב לבן - פרוס דק מאד 1 כוס נבטים 1/2 כוס שקדים 1/2 כוס אגוזים 1 כפית שמן שומשום - במקום, אפשר 1/2 כוס שומשום קלוי 3 כפות שמן 2 כפות סויה 2 כפות חומץ בלסמי 2 כפות סילן   אופן ההכנה: לערבב היטב מרכיבי הרוטב, להוסיף לכרוב, הנבטים, שקדים...
קרא עוד