Portfolio Category: בישול צמחוני

>

פסטה בולונז

מרכיבים: 1 ק"ג בשר טחון 3 בצלים גדולים - פרוסים לקובניות 6 ענפי סלרי אמריקאי - קצוצים לקוביות 4 גזרים - קצוצים לקוביות 4 שיני שום - קצוצות דק 2 ענפי בזיליקום 2 ענפי מרווה 5 ענפי תימין 3 ענפי אורגנו שמן זית לטיגון בקבוק פסאטה של חברת מוטי (מחית עגבניות) - או 5 עגבניות גדולות מרוסקות - 700 גרם 100 גרם רסק עגבניות 1 כוס מים מלח -...
קרא עוד
>

קציצות טבעוניות עם עדשים כתומות ובורגול

מרכיבים: 1/2 כוס בורגול - מושרה במים כחצי שעה ומסונן 1/2 כוס עדשים כתומות - מבושלות במים ומסוננות 1 תפוח אדמה גדול - מגורר 1 בצל גדול - מגורר 2 שיני שום - כתושות 1 סלסלת פטריות שמפיניון - קצוצות במעבד מזון בפולסים, לפירורים 1/3 כוס טחינה גולמית 1/2 כוס קמח אוסם 3/4 כוס פירורי לחם מלח - לפי הטעם פלפל שחור - לפי הטעם שמן זית...
קרא עוד
>

מרק פטריות מוקרם – סלובני

בטיולי האחרון והמדהים, עם השף שלום שטרית, לסלובניה וקרואטייה, בשלנו ארוחה מדהימה, שהמרק היה חלק ממנה. שף שלום שטרית - www.lpd.co. המרכיבים: ======= 400 גרם פטריות מגוונות - פרוסות 30 גרם פטריות פורצ'יני מיובשות 1 כוס יין לבן 4 בצלי שאלוט - קצוצים דק 1 תפוח אדמה - פרוס דק 2 שיני שום - קצוצות דק 2 ענפי תימין 2 כפות אבקת מרק פטריות 1 שמנת לבישול 50...
קרא עוד
>

תפוחי אדמה קריספיים בתנור

למי שמחפש תפוחי אדמה נפלאים, מהירי הכנה, הגעתם למקום הנכון. המתכון של גיסתי אורית, תפוחי אדמה "אחרים". המרכיבים: ======= תפוחי אדמה קטנים של הדוד משה, רחוצים היטב בסבון ומים. לא מקלפים אותם. 1/4 כוס שמן זית מלח ים לפי הטעם פלפל שחור לפי הטעם אופן ההכנה: ======== 1. לבשל את תפוחי האדמה,עם הקליפה, במים מומלחים, עד למצב אל-דנטה, וכשסכין ננעצת בקלות. 2. לצנן את תפוחי...
קרא עוד