Portfolio Category: בישול צמחוני

>

אגסים מבושלים ביין לבן

4 מנות - אפשר לבשל ביין אדום אם רוצים את האגסים אדומים.

מרכיבים

1/2 כוס סוכר
1/4 כוס יין לבן
1 מקל קינמון
1 כפית תמצית וניל מרוכזת
3/4 כוס מים
4 אגסים, להשתדל עם הגבעול, וקלופים

אופן ההכנה

בכלי קטן שיכיל את האגסים בעמידה, מרתיחים את הסוכר, היין, קינמון, וניל ומים.
מכניסים את האגסים בעמידה, מנמיכים הלהבה ומבשלים כרבע שעה.
מגישים קר עם כדור גלידה...
קרא עוד
>

תבשיל צמחוני עם תחליף נקנקיות

בתי היא צמחונית אדוקה, כשאני מארחת את משפחתי, אני דואגת שמכל המנות המוגשות תהיינה עבורה מנות צמחוניות זהות. מרכיבים: 5 תפוח אדמה - קלופים וחתוכים לקוביות קטנות 2 בצל - קצוץ דק 300 גרם אפונה - אפשר גם קפואה 6 נקניקיות - צמחיות של טבעול- חתוכות 4 כף/ות שמן זית פלפל שחור מלח ים פפריקה מתוקה - לאוהבי הפיקנטי להחליף בחריפה 0.5 כוס/ות מים -...
קרא עוד
>

פסטה עם ארטישוק

מרכיבים: 5 ארטישוק - חתוכים לרבעים. מצויין גם עם  הארטישוקים האיטלקיים שבצנצנות עם שמן זית 2 שום (שיניים) - כתושות 2 כף צלפים מלח ים - לפי הטעם פלפל שחור גרוס טרי - לפי הטעם שמן זית 1 חבילה פסטה פנה - מבושלת לפי הוראות היצרן 1/2 כוס פרמזן - מגורר. לפזר מעל הפסטה אופן ההכנה: לבשל את הפסטה ובמקביל לטגן בשמן זית את השום 2 דקות, להיזהר...
קרא עוד
>

תבשיל עם ירקות שורש וטופו – טבעוני

מצרכים 1 ראש סלרי - חתוך לקוביות קטנות 2 גזרים - חתוך לקוביות קטנות 1 פטרוזיליה שורש - חתוך לקוביות קטנות 2 תפוחי אדמה - חתוך לקוביות 1 בטטה - חתוכה לקוביות 1 סלק - חתוך לקוביות קטנות 2 בצלים - קצוץ דק 3 שיני שום - כתוש 1 קוביית טופו - חתוך לקוביות 1/2 כוס שמן זית 1/2 כוס מים (במידת הצורך, להוסיף עוד מים....
קרא עוד