Portfolio Category: הונגרי

>

מרק גולש הונגרי

מרק מנחם לימי החורף הקרים - "בישול ארוך", שממלא את הבית בריחות של "בית". מרכיבים: 3/4 קילו בשר לגולש - ברוסט, כתף, צוואר - נתחים לבישול ארוך - חתוך לקוביות 3X3 4 תפוחי אדמה - חתוכים לקוביות גסות 2 עגבניות - קצוצות לקוביות קטנות 2 פלפלים ירוקים - קצוצים לקוביות 2 בצלים - קצוצים לקוביות 2 שיני שום כתושות 2 פלפלונים חריפים -...
קרא עוד
>

עוף הונגרי – פפריקש

מעדני המטבח ההונגרי ידועים מזמן באיכותם ובטעמם. מתכון זה אינו כשר, אבל לאלה שאוכלים לא כשר - ממליצה לנסות.
לאוכלי הכשר להשמיט את השמנת, לא חובה. המהדרים מגישים זאת עם בצקניות (שפצלי)
קרא עוד
>

גולש הונגרי עם תפוחי אדמה

הגולש ההונגרי שלי הוא שילוב שבין הונגריה לאיטליה. שילוב עם תוצאה מפתיעה - ארוחה בסיר אחד וכל שנדרש להוסיף הוא סלט טוב. ההכנה מהירה והבישול הארוך עובד עבורנו ומייצר מנה יאמי יאמי.....
במקור הוא מבושל עם תפוחי אדמה, או נוקדלי.
אני משנה ומוסיפה ניוקי מוכנים במקום תפוא"ד או נודקדלי, מקבלת אותו אפקט ומקצרת התהליכים.  
 
מרכיבים:
12 חלקי עוף
קרא עוד
>

לצ’ו – השקשוקה ההונגרית

הלצ'ו של אבא ז"ל, שהיה עושה אותו מאד חריף.
גם כשהמקרר כמעט ריק ויש בו רק עגבניה, פלפל, בצל וביצה, ניתן להכין ארוחה טעימה.
מרכיבים:
4 פלפל ירוק - בהיר קצוץ לקוביות קטנות
קרא עוד