Portfolio Category: מנות ראשונות

>

מרק צח מעוף ובשר והודו

כשאני רוצה שהמרק שלי יהיה מאד עשיר, אני מערבבת עוף ובשר בקר וגרון הודו. בבתנו למרק הזה אין וטו וכולם אוהבים. אני מגישה אותו עם קניידלך ממולאים בבשר. ראה מתכון קניידלך עם בשר.
קרא עוד
>

מרק אפונה הולנדי – “סנרט” (SNERT)

מרק זה אכלתי באמסטרדם ביום חורף קר. המתכון המוצע כאן הוא ואריציה על הנושא. מתקבל מרק שהוא נזיד - אוכל נחמה לימי החורף הקרים.
מרכיבים:
3 כרעיים עוף חצויים
מרכיבים:
3 כוסות אפונה יבשה - מושרית כל הלילה
קרא עוד
>

ראקוט קרומפלי – פשטידת תפוחי אדמה הונגרית

קרא עוד
>

בשר סינטה כבוש במלח גס – “ברזאולה”

מתאים למנה ראשונה בפני עצמה המוגשת עם מיגוון עלים ירוקים, או לאחד מסוגי המזטים המוגשים בראשית הארוחה, רצוי עם אוזו וקרח או וודקה או כל תחליף אלכהולי אחר. הברזואלה היא בעצם בשר מיובש, כבוש ולא מבושל. תהליך ההכנה קל ביותר וחבל לא לנצל מתכון מדהים עם מינימום השקעה.
מרכיבים:
8 תפוחי אדמה אדומים וגדולים, מבושלים על קליפתם במי מלח - מסיימים הבישול רגע לפני התפוררותם ומכניסים למקרר.
3 שמנת חמוצה 15%
קרא עוד

מרכיבים: