כשאני רוצה שהמרק שלי יהיה מאד עשיר, אני מערבבת עוף ובשר בקר וגרון הודו.
בבתנו למרק הזה אין וטו וכולם אוהבים.
אני מגישה אותו עם קניידלך ממולאים בבשר.
ראה מתכון קניידלך עם בשר.
מתאים למנה ראשונה בפני עצמה המוגשת עם מיגוון עלים ירוקים, או לאחד מסוגי המזטים המוגשים בראשית הארוחה, רצוי עם אוזו וקרח או וודקה או כל תחליף אלכהולי אחר.הברזואלה היא בעצם בשר מיובש, כבוש ולא מבושל.תהליך ההכנה קל ביותר וחבל לא לנצל מתכון מדהים עם מינימום השקעה.