Portfolio Category: מנות ראשונות

>

מרק רומני עם קציצות בשר – “צ’ורבה קון פרישוארה”

מרכיבים:
2 גזר - קצוץ לקוביות קטנות
1 סלרי - ראש גדול קצוץ לקוביות קטנות
1 קרא עוד
>

חציל עם יוגורט

"החציל האציל" כך כינו, בעבר, המגדלים את החציל. לטעמי הוא באמת מלך הירקות. מרכיבים:
2 חציל - חצילים בלאדי קלויים על האש ומקולפים.
1/4 כוס קרא עוד
>

אספרגוסים עטופים בבצק עלים

קרא עוד
>

בובה – פשטידת תפוא”ד עם שמרים

מבית היוצר של חברתי רבקהל'ה. מתכון מתפוצת פולין, ולמרות זאת, מעולה.
מרכיבים:
1 חבילה אספרגוס - להסיר החלק התחתון
100 גרם פרוסות דקות של אווז מעושן, או ועדיף פרושוטו
1 חלמון - מעורבב עם כף מים
קרא עוד

מרכיבים:
3-4 תפוח אדמה - מגוררים על פומפיה
1 כוס קמח לבן - ועוד קצת