מרכיבים:
400 גרם חבילה כרוב ניצנים קפוא
3 כפות שמן קנולה
2 שיני שום – קצוצות דק, או כתושות
50 גרם צנוברים – קלוי במחבת בלי שמן
2 כפות סויה
1 כף דבש, או סילן
פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. לבשל הכרוב במי מלח כ- 5 דקות ולסנן לפני ,שמשנה צבעו.
2. למחבת להכניס שמן, להכניס השום ולטגן כדקה, רק עד הזהבה, להוסיף הכרוב ולערבב...
את המתכון הזה קבלתי מחברתי הטובה זהבה, בטיולה בלפלנד.
את המרק החם והמזין הזה אכלה בחוות איילים בשם Sieriporo.
זהבה מבינה באוכל, ואני מצרפת את המתכון, כפי שקבלה משף המסעדה.
המתכון הוא ל- 4 מנות.
מרכיבים:
250 גרם סלמון – נקי מעור ועצמות, וחתוך לפיסות קטנות.
2 בצלים – קצוצים לקוביות
2 ענפי סלרי – חתוך לפרוסות דקות
2 תפוחי אדמה גדולים –...