מרכיבים:
300 גרם גבינה צהובה, מהסוג האהוב עליכם – חתוכה לאצבעות בעובי 2 ס"מ
3 כפות חלב
1 ביצה
1/2 כוס קמח תופח
1 כוס פירורי לחם – אני אוהבת פירורי גריסיני
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה:
1. לטרוף היטב הביצה עם החלב.
2. לטבול כל אצבע גבינה בקמח, בביצה ולכסות היטב בפירורי הלחם עד שאצבע הגבינה בכוסה היטב ויבשה. לנער היטב מעודפי הפירורים.
3....
מרכיבים:
5 תפוחי אדמה גדולים מזן דזירה – מבושלים בקליפתם עם עלי המרווה
30 גרם חמאה
1/4 כוס חלב
6 עלי מרווה
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
כ- 200 גרם פטריות מסוגים שונים – קצוצות גס
3 כפות שמן זית
1/4 כוס יין לבן
2 בצלים – קצוצים דק
אופן ההכנה:
1. לקלוף את תפוחי האדמה בעודם חמים, להוסיף החמאה ומלח, למעוך לפירה. להוסיף החלב...