Portfolio Category: מרקים

>

מרק כתום מוקרם

מרכיבים:   300 גרם דלעת - חתוכה לקוביות 3 גזרים - חתוכים לטבעות 3 בטטות - חתוכות לקוביות 2 תפוחי אדמה - חתוכים לקוביות 1 בצל גדול - קצוץ 1/2 כפית ג'ינג'ר מלח - לפי הטעם פלפל שחור - לפי הטעם 3 כוסות - ציר מרק, או מים עם אבקת מרק 1 שמנת לבישול 3 כפות חמאה   אופן ההכנה:  
  1. לטגן הבצל עם החמאה.
  2. להוסיף הירקות - דלעת, גזר,...
קרא עוד
>

מרק קפושניאק (כרוב ותפוחי אדמה)

מרכיבים:   2 קופסאות כרוב כבוש, כולל מי הכרוב 2 קבנוס מנדי - פרוס דק 2 גזרים - חתוכים לקוביות 2 בצלים קצוצים 4 תפוחי אדמה גדולים - קוביות גדולות 4 כפות שמן קנולה - לא שמן זית מלח ופלפל שחור - לפי הטעם האישי ציר ירקות או מים - לפי סמיכות המרק הרצויה   אופן ההכנה:  
  1. לטגן הקבנוס בשמן עד שנעשה קריספי - להוציא מהסיר.
  2. ...
קרא עוד
>

מרק פטריות מוקרם

מרכיבים: 1 בצל גדול - קצוץ 2 כפות שמן קנולה 250 גרם פטריות מסוגים שונים - פרוסות 2 כפות אבקת מרק ירקות 5 כוסות מים 2 שיני שום - כתושות פלפל לבן ומלח (להיזהר בכמות המלח, יש אבקת מרק) 3/4 כוס יין לבן 1 שמנת לבישול 2 כפות קורנפלור - מעורבבות המעט מים   אופן ההכנה:
  1. לטגן הבצל עם השמן עד שנעשה שקוף.
  2. להוסיף הפטריות והשום ולהמשיך...
קרא עוד
>

מרק פטריות מוקרם – סלובני

בטיולי האחרון והמדהים, עם השף שלום שטרית, לסלובניה וקרואטייה, בשלנו ארוחה מדהימה, שהמרק היה חלק ממנה. שף שלום שטרית - www.lpd.co. המרכיבים: ======= 400 גרם פטריות מגוונות - פרוסות 30 גרם פטריות פורצ'יני מיובשות 1 כוס יין לבן 4 בצלי שאלוט - קצוצים דק 1 תפוח אדמה - פרוס דק 2 שיני שום - קצוצות דק 2 ענפי תימין 2 כפות אבקת מרק פטריות 1 שמנת לבישול 50...
קרא עוד