את המעדן הצמחוני הזה אכלתי אצל שף שלום שטרית בגדרה, בארוחת ערב מפוארת, באחת מאותן ארוחות בנות אינספור מנות. השף, כמובן, נתן לי את המתכון ואני משתפת אתכם בתענוג.
מומלץ לנסות, אין מצב שלא תיהנו.
מרכיבים:
1 צרור / חבילה תרד טורקי
200 גרם בשר בקר טחון
2 שום (שיניים) - כתושות
3 פירורי לחם - כפות
1 ביצים
1 תפוח אדמה - מגורר
מלח ים - לפי הטעם
פלפל שחור גרוס טרי - לפי הטעם
שמן קנולה - לטיגון הקציצות
צזיקי - להגשה
אופן ההכנה:
1. לבשל התרד במים מומלחים 3 דקות, להוציא מהמים למי קרח לשתי דקות ולהעביר למסננת לניקוז...