Portfolio Category: רטבים

>

פסטה בולונז

מרכיבים: 1 ק"ג בשר טחון 3 בצלים גדולים - פרוסים לקובניות 6 ענפי סלרי אמריקאי - קצוצים לקוביות 4 גזרים - קצוצים לקוביות 4 שיני שום - קצוצות דק 2 ענפי בזיליקום 2 ענפי מרווה 5 ענפי תימין 3 ענפי אורגנו שמן זית לטיגון בקבוק פסאטה של חברת מוטי (מחית עגבניות) - או 5 עגבניות גדולות מרוסקות - 700 גרם 100 גרם רסק עגבניות 1 כוס מים מלח -...
קרא עוד
>

רוטב תותים

מרכיבים: 1/2 ק"ג תותים מנוקים מהעוקץ 1/2 ק"ג סוכר מיץ מלימון אחד אופן ההכנה: 1. לבשל התותים עם הסוכר ומיץ הלימון, עד שהתותים רכים ונשארו נוזלים, לא סמיך כמו ריבה. 2. בבלנדר מוט למעוך התותים עד שמתקבל רוטב חלק. 3. לצנן ולהגיש עם פנקייקים, גלידות, עוגת גבינה ועוד......
קרא עוד
>

אודורי – רוטב בסיסי לבישול טוסקני

מתאים כבסיס לבישול בשר, עוף, פסטה ועוד מרכיבים: 2 בצלים - קצוצים דק 3 גזרים - קצוצים לקוביות קטנות 4 ענפי סלרי אמריקאי – קצוצים לקוביות 4 שיני שום – קצוצות דק 1/3 כוס שמן זית מלח ופלפל שחור – לפי הטעם אופן ההכנה: 1. להכניס לסיר את השמן, לחמם מעט ולהוסיף את כל הירקות. 2. לתבל במלח ופלפל. 3. לטגן עד לריכוך הירקות וקצת הזהבה....
קרא עוד
>

רוטב חום

המרכיבים 5 עצמות מוח 1/2 ראש סלרי - חתוך גס ראש שום - חצוי לשנים 2 גזרים - חתוכים גס 1 כרישה - החלק הלבן בלבד, חתוך גס 3 עלי דפנה 2 ענפי תימין 10 גרגרים של פלפל אנגלי 1 כף סוכר חום 1 כוסות יין פורט, או מרסלה 1/2 ליטר מים מלח פלפל שחור אופן ההכנה 1. מכניסים לתבנית אפיה סלרי, שום, גזרים וכרישה ואופים עד שהכל מזהיב ורך. 2....
קרא עוד