-
“ביף” בורגיניון – תחליף בשר עם ירקות שורש מבוש
הרעיון לתבשיל זה בא מהביף בורגיניון המסורתי, שהוא תבשיל איכרים מחבל בורגנדי בצרפת, והוא מכיל בשר עם ירקות שורש ומבושל...
-
עוף עם שעועית צהובה ושעועית לבנה
מנה בלקנית טעימה ביותר, מבית היוצר של חמותי, המוגשת עם אורז. בחרתי הפעם בקיצורי דרך ע"י שימוש בירקות קפואים. המנה...
-
עוף עם שעועית לבנה
מרכיבים: 4 כרעיים עוף - חצויים 1 כוס עגבניות שרי מעורבות - חצויות לשניים 4 שיני שום - כתושות 1...
-
רצועות בשר בקר ברוטב עגבניות
המרכיבים: 1 ק"ג בשר בקר - חתוך לרצועות, אני משתמשת בפילה 3 בצלים גדולים - קצוצים לרצועות 5 שיני שום...
-
עוף בפרמזן
גבינת הפרמיג'אנו רג'יאנו (Parmigiano Reggiano), מיוצרת בעיר פרמה, שבאיטליה, באזור אמיליה רומאנה. במקומות שונים בעולם מייצרים גבינה דומה לזו, אך...
-
פלפל ממולא – אפשר גם טבעוני
פלפל ממולא מבית אמא ז"ל הפולניה. המרכיבים: 10 פלפלים - בצבעים שונים 350 גרם - בשר טחון - לטבעונים, מוותרים...
-
מפרום – תפוחי אדמה ממולאים בבשר
מתכון מבית היוצר של שכנתי הטריפוליטנית והבשלנית. מרכיבים: 300 גרם בשר טחון 1 בצל - מגורר חופן פטרוזיליה - קצוצה...
-
קציצות בשר עם חצילים ברוטב עגבניות
קציצות בשר אחרות, כשתערובת הבשר מכילה חצילים קלויים. הקציצות יוצאות רכות, אווריריות ועם תוספת של טעם מעושן. מרכיבים: לקציצות 1/2...
-
קציצות בשר ברוטב חצילים – מרנג’נס קון קיפטיקס
לאוהבי החצילים - תבשיל שהוא מעדן. זהירות - הרוטב "מבקש" הרבה לחם לבן אחיד, או חלה. מבית היוצר של חמותי...