-
כרובית במיץ עגבניות
אמא ז"ל לא הייתה בשלנית, אולם זה אחד המתכונים הפשוטים והטעימים שהכינה. לעיתים היתה מחליפה את הכרובית בחצילים קלופים ופרוסים...
-
סלט כרוב לבן עם קבנוס וביצים
אז מה עוד אפשר לעשות מכרוב, שהוא ירק משעמם? סלט כרוב אחר. סלט שעומד בפני עצמו כארוחה קלה, לברנץ' לערב...
-
מרק בצל
מרק שהוא הפתעה, טעים מאד, ולא פחות חשוב - מהיר הכנה. המרק יוצא סמיך ולא מימי ולכן אני אוהבת את המתכון....
-
סלט רוקט עם פולנטה
מרכיבים: 1.5 כוס/ות פולנטה - ראה מתכון שלי - פולנטה מטוגנת 1 צרור רוקט - קרוע ביד 1 עגבניות - קצוצה לקוביות 1 כף צלפים חופן...
-
פפרונטה
סלט מבושל מבית היוצר של רועי הבשלן, המוטרף על אוכל איטלקי. מרכיבים: 3 פלפל אדום - קלוי, מקולף וחתוך לרצועות 3...
-
לחם ממולא
כשפורסים את הלחם מתקבלת ההפתעה הראשונה מעצם המילוי והצבעים המרהיבים, אח"כ מצטרף החך למיגוון הטעמים החבויים בלחם. אני מצרפת את...
-
סלט גרעיני כוסמין – פארו
סלט זה אכלתי בניו יורק אצל בתי. היא השתמשה בדגן, בשמו האיטלקי "פארו" הנחשב לאחד מסוגי הדגן העתיקים, ובארץ נמכר כגרעיני...
-
ירקות אפויים – “אנטיפסטי”
קל להכנה, לשומרי הגזרה, מרהיב בצבעים וטעים טעים. מוגש, בדרך כלל, כחלק ממגוון האנטי פסטי. מרכיבים: 1 שומר - חצוי לרבעים...
-
סלט החצילים הרומני של פליקס ז”ל
פשוט בהכנה ופשוט טעים. פליקס, שהיה רומני, אהב מאד חצילים אלה. כשאירחתי אותו, תמיד דאגתי לו לסלט זה. מרכיבים: 4...