-
בובה – פשטידת תפוא”ד עם שמרים
מבית היוצר של חברתי רבקהל'ה. מתכון מתפוצת פולין, ולמרות זאת, מעולה. מרכיבים: 3-4 תפוח אדמה - מגוררים על פומפיה 1 כוס קמח...
-
מרק שעועית – טבעוני
מרכיבים 1.5 כוסות שעועית - מושרית כל הלילה (אפשר גם סנפרוסט וזה מקצר את התהליך) 4 בצלים - קצוצים דק...
-
קציצות שקדים טחונים עם ירקות
המרכיבים 250 גרם שקדים מולבנים - טחונים 1 בצל אדום ...
-
קציצות אלבניות צמחוניות
את המעדן הצמחוני הזה אכלתי אצל שף שלום שטרית בגדרה, בארוחת ערב מפוארת, באחת מאותן ארוחות בנות אינספור מנות. השף,...
-
תבשיל ירקות עם ניוקי
מרכיבים 1 בצל גדול קצוץ דק 3 שיני שום קצוצות דק חופן גדול של עגבניות שרי שונות (צהוב, תמר,...
-
טוסט עם ביצה -קרוק מאדאם
בצרפת זה נקרא "קרוק מאדאם" ואם מכינים בלי ביצה, זה נקרא "קרוק מיסייה". חפשו את ההבדלים ולמה ??? מרכיבים: 8...
-
גבינה מלוחה”המאירי” עם תרד וביצים
במקרר שלי יש תמיד גבינה מלוחה של "המאירי" מצפת, שניתן להשיגה בחנויות ברח' לוינסקי. ניתן כמובן להחליף בכל גבינה מלוחה...
-
סלט הביצים של אבא ז”ל (גהקטע ציבלה)
מרכיבים: 8 ביצים קשות 1 תפוח אדמה - מבושל בקליפתו, כך עשו זאת בתקופת הצנע. 2 בצל - בינוניים וקצוצים דק מאד...
-
גפילטע פיש
אף פעם לא הייתי מוכנה ללמוד ולהכין געפילטע פיש, מהחשש שזה נורא קשה וחוץ מזה, זה היה תפקיד מסורתי של...