מנות ראשונות

  • פסטל עם בשר וחצילים

    פסטל עם בשר וחצילים

      מעדן מבית היוצר של תמר המרכיבים: בצק עלים טוב 1/2 קילו בשר טחון 1 בצל גדול קצוץ לקוביות 1...

  • מרק חצילים מוקרם

    מרק חצילים מוקרם

    מרק מדהים זה אכלתי באחת מטיולי הגסטרונומיים בחו"ל עם השף שלום שטרית. את המתכון קבלתי מהשף, המארגן טיולים אלה. מרכיבים 3...

  • מאפה תפוחי אדמה ובטטות

    מאפה תפוחי אדמה ובטטות

    מתכון קל ויפה בהגשה. מתאים כתוספת למנה עיקרית, לארוחת ערב, לבראנצ'ים ועוד... מרכיבים: 1/2 קילו תפוח אדמה אדומים - קלופים ופרוסים...

  • מרק ירקות

    מרק ירקות

    מרכיבים: 1 בצל גדול קצוץ לקוביות 4 גזרים - חתוכים לקוביות קטנות 4 קישואים - חתוכים לקוביות קטנות 1 קולרבי...

  • סלט עגבניות ומוצרלה – קפרזה

    סלט עגבניות ומוצרלה – קפרזה

    מרכיבים: 4 עגבניות פרוסות 3 כדורי מוצרלה בופלו פרוסים מלח ים לפי הטעם פלפל שחור גרוס טרי וגס, לפי הטעם 5...

  • עגבניות ממולאות אחרת – אפשר גם טבעוני

    עגבניות ממולאות אחרת – אפשר גם טבעוני

    מתכון שאפשר להפוך אותו לטבעוני, אם מחליפים את האנשובי בצלפים מרכיבים: 6 עגבניות - להסיר את ראש העגבנייה (לשמור), לרוקן...

  • סלט קולרבי

    סלט קולרבי

      סלט "האנדר דוג" שמתברר, כסלט מדהים ביופיו ויאמי יאמי בטעמו. סלט שאכלתי בקפה איטליה ומצאתי אצלם את המתכון. מרכיבים:...

  • מרק קובה אדום

    מרק קובה אדום

    מרכיבים: לקובה: 1/2 קילו סולת 1 כוס מים - בערך 2 כפות שמן קנולה מלח - לפי הטעם למילוי לקובה: 3 בצל - גדולים קצוצים ומטוגנים 1/2 קילו...

  • סלמון מעושן – פלטה מפוארת

    סלמון מעושן – פלטה מפוארת

    מי שבאמת לא אוהב לבשל, אבל רוצה להרשים במעדן דקורטיבי - הוא במקום הנכון. מבית היוצר של סאלי. מרכיבים: 200 גרם...