-
פסטל עם בשר וחצילים
מעדן מבית היוצר של תמר המרכיבים: בצק עלים טוב 1/2 קילו בשר טחון 1 בצל גדול קצוץ לקוביות 1...
-
מרק חצילים מוקרם
מרק מדהים זה אכלתי באחת מטיולי הגסטרונומיים בחו"ל עם השף שלום שטרית. את המתכון קבלתי מהשף, המארגן טיולים אלה. מרכיבים 3...
-
מאפה תפוחי אדמה ובטטות
מתכון קל ויפה בהגשה. מתאים כתוספת למנה עיקרית, לארוחת ערב, לבראנצ'ים ועוד... מרכיבים: 1/2 קילו תפוח אדמה אדומים - קלופים ופרוסים...
-
מרק ירקות
מרכיבים: 1 בצל גדול קצוץ לקוביות 4 גזרים - חתוכים לקוביות קטנות 4 קישואים - חתוכים לקוביות קטנות 1 קולרבי...
-
סלט עגבניות ומוצרלה – קפרזה
מרכיבים: 4 עגבניות פרוסות 3 כדורי מוצרלה בופלו פרוסים מלח ים לפי הטעם פלפל שחור גרוס טרי וגס, לפי הטעם 5...
-
עגבניות ממולאות אחרת – אפשר גם טבעוני
מתכון שאפשר להפוך אותו לטבעוני, אם מחליפים את האנשובי בצלפים מרכיבים: 6 עגבניות - להסיר את ראש העגבנייה (לשמור), לרוקן...
-
סלט קולרבי
סלט "האנדר דוג" שמתברר, כסלט מדהים ביופיו ויאמי יאמי בטעמו. סלט שאכלתי בקפה איטליה ומצאתי אצלם את המתכון. מרכיבים:...
-
מרק קובה אדום
מרכיבים: לקובה: 1/2 קילו סולת 1 כוס מים - בערך 2 כפות שמן קנולה מלח - לפי הטעם למילוי לקובה: 3 בצל - גדולים קצוצים ומטוגנים 1/2 קילו...
-
סלמון מעושן – פלטה מפוארת
מי שבאמת לא אוהב לבשל, אבל רוצה להרשים במעדן דקורטיבי - הוא במקום הנכון. מבית היוצר של סאלי. מרכיבים: 200 גרם...