-
פודינג אדום ממיץ תפוזים טרי
אז כמו שהיה פעם, פודינג אדום ובלי חומרים משמרים. מבית היוצר של חמותי, שהגישה פודינג זה עם הבורקס של שבת....
-
עוגה בחושה עם חלבה וחטאים נוספים
עוגה מפתיעה ומדהימה בטעמה. אני אופה אותה בתבנית סיליקון, עם חור באמצע (כמו סיר פלא) - לחור זה יש שימוש,...
-
קוגל מתוק – “ברד פודינג”
בכל יום ראשון אמא ז"ל היתה מכינה קוגל משאריות החלה של שבת. היום אני קונה חלה טריה ומתוקה, מיישנת אותה...
-
קרם ברולה
קינוח מדהים שנראה מסובך מאד אבל הוא קל להכנה וקשה לקלקל אותו. כשהוא מוגש בבית ולא במסעדה, הוא מעלה קריאות...
-
עוגת שמרים – מלכת העוגות
אמי ז"ל היתה "מלכת" עוגות השמרים, משנפטרה החלטתי שיש להמשיך במסורת עוגות השמרים של אמא. זה ממש לא מפחיד, זה...
-
כדורי גבינה מתוקים – פפנש/גומבוץ
מרכיבים: 500 גרם גבינת טוב טעם 3 ביצים 2-3 כפות סולת – תלוי בסמיכות התערובת. התערובת צריכה להיות דביקה במידה...
-
עוגת פרג בחושה עם קוקוס ושוקולד לבן
מזה זמן שאני מחפשת את את עוגת הפרג הבחושה האולטימטיבית לטעמי. אספתי את כל מתכוני הפרג שלי ומה שקבלתי היתה...
-
עוגה בחושה בחמש דקות
עוגה מהירה בקלי קלות, בלי ללכלך מיקסר וכלים מיותרים. העוגה היא מבית היוצר של בתי. תבנית 24 או 26 לחמם...
-
אגסים מבושלים ביין לבן
4 מנות - אפשר לבשל ביין אדום אם רוצים את האגסים אדומים. מרכיבים 1/2 כוס סוכר 1/4 כוס יין לבן...