Portfolio Category: אורז

>

כרוב ממולא – סארמאלה

כרוב ממולא בנוסח רומני, טעמו חמצמץ והוא מוגש עם שמנת חמוצה - יאמי יאמי
מרכיבים:
1 כרוב - מסירים את גזע הכרוב ומבשלים 5 דקות במים רותחים ומסננים היטב
1.5  קרא עוד
>

מרק רומני עם קציצות בשר – “צ’ורבה קון פרישוארה”

מרכיבים:
2 גזר - קצוץ לקוביות קטנות
1 סלרי - ראש גדול קצוץ לקוביות קטנות
1 קרא עוד
>

טופו עם אורז

המרכיבים

1.5 כוסות אורז מלא
1 קוביית  טופו - חתוך לקוביות 1 בצל גדול קצוץ דק 2 גזרים פרוסים דק
1 כוס אפונה עדינה של סנפרוסט 2 פלפלים חתוכים לרצועות
1 פלפל צ'ילי פרוס - הכמות לפי הטעם האישי
3 כפות אבקת מרק בצל
מלח ופלפל לפי הטעם 2 כפיות פפריקה 1/2 כוס שמן זית
1 כוס ציר ירקות, או מים עם קוביית מרק, לבדוק במהלך הבישול שיש...
קרא עוד
>

קציצות אורז עם כרובית – טבעוני

מרכיבים

2 כוסות אורז מלא מבושל מראש
1 כוס תירס סנפרוסט
3/4 כוס אגוזים מכל סוג - טחונים
1 בצל - קצוץ דק
1 כרובית קטנה - מבושלת מראש וקצוצה היטב ודק.
1 גזר - חתוך לקוביות קטנות מאד.
מלח ופלפל לפי הטעם
2 כפיות פפריקה מתוקה.
שמן קנולה לטיגון.
קמח אוסם, לפי הצורך.

אופן ההכנה

1. לערבב היטב את כל המרכיבים, להוציא השמן. במידה שהתערובת מוכנה...
קרא עוד