המרכיבים:
1 ק"ג תפוחי אדמה אדומים - מגוררים בפומיה גסה - סחוטים מהנוזלים
3 ביצים
1/2 כוס קמח
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
שמן קנולה לטיגון הלביבות
אופן ההכנה:
לערבב היטב תפוחי אדמה, ביצים, קמח, מלח ופלפל - לא לשכוח לסחוט את תפוחי האדמה מהנוזלים.
להכין לביבות ולטגן עד שמזהיבות.
להגיש עם שמנת וקונפיטורה טובה....
אז עלה בדעתי, וגם ניסיתי, להכין גלילות ממצה, הממולאות בכבד הקצוץ המסורתי.
הדרך הלא קונבנציונלית להגשת המעדן הפולני הזה.
נסו - גם יפה גם טעים וגם שונה וגם מתאים לפסח.