Portfolio Category: בישול אשכנזי

>

לביבות תפוחי אדמה

המרכיבים: 1 ק"ג תפוחי אדמה אדומים - מגוררים בפומיה גסה - סחוטים מהנוזלים 3 ביצים 1/2 כוס קמח מלח - לפי הטעם פלפל שחור - לפי הטעם שמן קנולה לטיגון הלביבות אופן ההכנה: לערבב היטב תפוחי אדמה, ביצים, קמח, מלח ופלפל - לא לשכוח לסחוט את תפוחי האדמה מהנוזלים. להכין לביבות ולטגן עד שמזהיבות. להגיש עם שמנת וקונפיטורה טובה....
קרא עוד
>

פסטה מתוקה עם פרג

מרכיבים:
1 חבילה פסטה - פטוצ'יני או פפרדלה
150 גרם פרג - טחון טרי
100 גרם קרא עוד
>

גלילות מצה עם כבד קצוץ שיכור לפסח

אז עלה בדעתי, וגם ניסיתי, להכין גלילות ממצה, הממולאות בכבד הקצוץ המסורתי. הדרך הלא קונבנציונלית להגשת המעדן הפולני הזה. נסו - גם יפה גם טעים וגם שונה וגם מתאים לפסח.
 
מרכיבים:
0.5 קילו כבד עוף - מנוקה מגידים... קרא עוד
>

סלט אבוקדו

מרכיבים:
3 יחידות אבוקדו - בשל, מעוך עם מזלג
1 בצל - קצוץ דק
3 קרא עוד