מרכיבים: | |||||||||||||||||||
7 יחידות | חצילים - גדולים, קלופים ופרוסים בעובי 1 ס"מ | ||||||||||||||||||
קמח - לקימוח החצילים | |||||||||||||||||||
2 |
מרכיבים: | |||
1+1 כוסות | שעועית לבנה וחומה - מושרה כל הלילה | ||
1 | בצל אדום - פרוס לפרוסות |
מרכיבים: | |||||||||||||||||||
7 יחידות | חצילים - גדולים, קלופים ופרוסים בעובי 1 ס"מ | ||||||||||||||||||
קמח - לקימוח החצילים | |||||||||||||||||||
2 |
מרכיבים: | |||
1+1 כוסות | שעועית לבנה וחומה - מושרה כל הלילה | ||
1 | בצל אדום - פרוס לפרוסות |