Portfolio Category: מנות עיקריות

>

ברבוניה עם תרד וביצה עלומה

מנה מיטולוגית מהמסעדה המיטולוגית, קרן, של חיים כהן. מנה זו לא ממתינה לסועדים, הם ממתינים לה. המרכיבים: (ל- 4 מנות) 100 גרם בצק עלים 300 גרם תרד 25 גרם חמאה 1/4 כוס שמן זית 1 שן שום - כתושה 2 כפיות מיץ לימון טרי 4 ביצים 8 דגי ברבוניה - מנוקים ע"י מוכר הדגים 3 כפות קמח 1 ביצה - טרופה עם כפית מים מלח - לפי הטעם פלפל...
קרא עוד
>

שוקי עוף מטוגנים בנוסח KFC

המרכיבים: 12 שוקי עוף 1 ליטר ריוויון 100 גרם קמח 100 גרם פירורי לחם מלח - לפי הטעם פלפל שחור - לפי הטעם 1כפות גדושה פפריקה מתוקה 1 כף שבבי צ'ילי - לא חובה, לאוהבי הפיקנטי 1 כפית אבקת שום שמן קנולה לטיגון עמוק אופן ההכנה: 1. להשרות השוקיים בריוויון למשך 12 עד 24 שעות. ההשריה מרככת הבשר. 2. בשקית גדולה, לערבב פירורי לחם, מלח, קמח, פלפל שחור,...
קרא עוד
>

פסטה עם כדורי בשר

המרכיבים: הקציצות 1/2 קילו בשר בקר טחון - אפשר כל תערובת של בשר טחון 1 בצל - מגורר על פומפיה 1 תפוח אדמה גדול - מגורר על פומפיה 2 שיני שום - קצוצות דק או כתושות 3 כפות פירורי לחם - או 2 פרוסות לחם רטובות ומפוררות 1 ביצה טרופה שמן זית לטיגון הקציצות מלח - לפי הטעם פלפל שחור - לפי הטעם רוטב העגבניות 1 קופסה...
קרא עוד
>

מאק אנד צ’יז – פשטידת פסטה אמריקאית עם גבינות במנות אישיות

המרכיבים: 1 חבילה פסטה קצרה וחלולה - מבושלת לפי הוראות היצרן 25 גרם חמאה 3 כפות קמח 2 כוסות חלב 1 ביצה 350 גרם גבינה צבובה מגוררת - תערובת של צ'דר, גאודה ופרמזן, או כל תערובת שאוהבים מלח - לפי הטעם פלפל שחור - לפי הטעם קורט אגוז מוסקט 1 כוס פירורי לחם 25 גרם חמאה אופן ההכנה: הבשמל: 1. להמיס החמאה, להוסיף הקמח, אגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור...
קרא עוד