Portfolio Category: מנות עיקריות

>

כבד עוף עם פטריות וניוקי ברוטב יין מרסלה

מנה קלה, מרהיבה בהגשה וכמובן מדהימה בטעמה וזוכה לקריאות אושר מהסועדים. מרכיבים: 18 כבדי עוף - שלמים ומנוקים מגידים וקרישי דם 2 בצלים - קצוצים דק מאד חבילה ניוקי יבשים - אין חובה לבשל, מטגנים אותם בשמן זית שיהיו קריספיים 250 גרם פטריות שמפיניון - מנוקות, לא במים, ומחולקות לרבעים 2 כפות שמן...
קרא עוד
>

כרוב ממולא – סארמאלה

כרוב ממולא בנוסח רומני, טעמו חמצמץ והוא מוגש עם שמנת חמוצה - יאמי יאמי
מרכיבים:
1 כרוב - מסירים את גזע הכרוב ומבשלים 5 דקות במים רותחים ומסננים היטב
1.5  קרא עוד
>

מרק צח מעוף ובשר והודו

כשאני רוצה שהמרק שלי יהיה מאד עשיר, אני מערבבת עוף ובשר בקר וגרון הודו. בבתנו למרק הזה אין וטו וכולם אוהבים. אני מגישה אותו עם קניידלך ממולאים בבשר. ראה מתכון קניידלך עם בשר.
קרא עוד
>

נזיד-מרק שעועית

מרק שהוא נזיד ויכול לשמש למנה עיקרית בימי החורף הקרים. מגישים אותו עם לחם לבן אחיד בפרוסות עבות, צנוניות ובצל ירוק. כשאני מכינה את הנזיד, אני מתקשרת לחברי הקרובים ומודיעה "יש מרק שעועית", ההתייצבות היא מלאה. המנה משופרת ביותר להגשה לאחר לילה במקרר.
מרכיבים:
3 כרעיים עוף חצויים
מרכיבים:
קרא עוד