כשאני רוצה שהמרק שלי יהיה מאד עשיר, אני מערבבת עוף ובשר בקר וגרון הודו.
בבתנו למרק הזה אין וטו וכולם אוהבים.
אני מגישה אותו עם קניידלך ממולאים בבשר.
ראה מתכון קניידלך עם בשר.
מרק שהוא נזיד ויכול לשמש למנה עיקרית בימי החורף הקרים.
מגישים אותו עם לחם לבן אחיד בפרוסות עבות, צנוניות ובצל ירוק.
כשאני מכינה את הנזיד, אני מתקשרת לחברי הקרובים ומודיעה "יש מרק שעועית", ההתייצבות היא מלאה.
המנה משופרת ביותר להגשה לאחר לילה במקרר.