Portfolio Category: מנות עיקריות

>

גולש הונגרי עם סייטן

המרכיבים

קובייה של סייטן - חתוך לקוביות 2X2 וטבולות בקמח
4 תפוחי אדמה -  חתוכים
2 בצלים - קצוצים דק
3 שיני שום - כתוש
2 פלפלים - חתוכים לרצועות
3 עגבניות - קלופות וחתוכות לקוביות
2 פלפלונים קטנים חריפים - קצוצים דק (לא חובה רק לאוהבי החריף)
2 גזרים פרוסים
1/2 כוס שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
2 כפות פפריקה מתוקה

אופן ההכנה

1. להכניס את...
קרא עוד
>

עוף בפירורי לחם

  מתכון מבית היוצר של עדנה. מרכיבים: 6 כרעיים עוף 200 גרם פירורי לחם 1 כף/ות פפריקה מתוקה 1 כף/ות אבקת מרק עוף 1 כף/ות אבקת שום מלח פלפל שחור 1/4 כוס שמן קנולה 1/4 כוס מים אופן ההכנה: מכניסים את פירורי הלחם יחד עם כל התבלינים לשקית ניילון גדולה, מנערים היטב את השקית לערבוב החומרים. מכניסים 2 חלקי עוף לשקית, מנערים היטב לציפויו בתערובת, וממשיכים כך עם היתר. במחבת גדולה...
קרא עוד
>

חזה עוף ביין מרסלה וליקר גראנדמרנייה

כמה מהר אפשר להכין מנה זו, שכולם נהנים, וחושבים שזו מנת מסעדות. מרכיבים: 1.2 קילו עוף חזה (שניצל) קמח - לקימוח השניצלים 50+50 גרם חמאה - לטיגון ולרוטב 2 כף/ות שמן זית טימין - 2 ענפים - לרוטב 1 כוס/ות מרסלה (סוג של יין מתוק בארומה מיוחדת) - לרוטב 0.25 כוס/ות גראנדמרנייה (ליקר) - לרוטב 1 כף/ות לימון - מיץ מלח ים פלפל שחור - טרי...
קרא עוד
>

ספריבס

מערבבים אופים ומתענגים על הטעמים. מרכיבים: 3-4 קילו צלעות חזיר - ספריבס 0.3 ליטר רוטב סויה - בקבוק קטן 0.3 ליטר רוטב צ'אטני - בקבוק קטן 1 יחידות ריבת תפוזים - צנצנת קטנה 1 כוס/ות סוכר חום 3 כף/ות פפריקה מתוקה - לצבע אופן ההכנה: להכניס הצלעות לתבנית אפיה גדולה, רצוי בשכבה אחת. לערבב היטב את יתר המרכיבים (שלא ישארו גושי ריבה) ולשפוך על הצלעות. לכסות...
קרא עוד