מרכיבים:
500 בשר טחון
3 כפות שמן זית
1 בצל גדול - קצוץ דק
2 שיני שום – כתושות
3 כפות רסק עגבניות
4 עלי בזיליקום – קצוצים דק
1 ענף מרווה
1 בטטה חתוכה לקוביות קטנות
3/4 כוס יין אדום/לבן
מלח – לפי הטעם
פלפל שחור – לפי הטעם
1 חבילה פסטה – פנה – מבושלת לפי הוראות היצרן
2 ביצים טרופות
3/4 כוס פרמזן
1 כף שמן זית
פרמזן...
מרכיבים:
4 חתיכות פילה במשקל של כ 150 גר לחתיכה,
50 גר' חמאה
4 שיני שום שלמות
1/4 כוס יין לבן יבש.
1 לימון סחוט
4 עלי מרווה
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
1 כף שמיר קצוץ דק
אופן ההכנה:
1. מיבשים הדגים בגבת נייר,ממליחים ומפלפלים היטב את הדגים משני הצדדים.
2. ממיסים את החמאה במחבת.
3. מוסיפים את השום והמרווה, מבשלים יחד כדקה, מוציאים השום...
מנה מיוחדת, שההכנות סביבה הן קצת מטרידות, ונמשכות זמן, אבל התוצאה היא מנת מלכים, שראויים לאכול אותה, אנשים מיוחדים.
המרכיבים:
9 צלעות טלה – כשהעצמות מנוקות מהבשר – לבש מהקצב לנקות אותן
2 כפות חרדל
5 כפות שמן זית
מלח – לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
3 כפות פירורי לחם – אני אוהבת פירורי גריסיני
1 כף רוזמרין – קצוץ
1 כף תימין...