Portfolio Category: מנות עיקריות

>

פשטידת פסטה עם בשר

מרכיבים: 500 בשר טחון 3 כפות שמן זית 1 בצל גדול - קצוץ דק 2 שיני שום – כתושות 3 כפות רסק עגבניות 4 עלי בזיליקום – קצוצים דק 1 ענף מרווה 1 בטטה חתוכה לקוביות קטנות 3/4 כוס יין אדום/לבן מלח – לפי הטעם פלפל שחור – לפי הטעם 1 חבילה פסטה – פנה – מבושלת לפי הוראות היצרן 2 ביצים טרופות 3/4 כוס פרמזן 1 כף שמן זית פרמזן...
קרא עוד
>

פטריות פורטובלו ממולאות

מתכון מעולה, אני קצת מקצרת תהליכים ע"י שימוש בירקות סנפרוסט. ניתן להכין מראש, ולחמם מעט בתנור. מרכיבים: 12 פטריות פורטובלו קטנות – טריות – להסיר את רגל הפטרייה לעיסה: 1/2 כוס עדשים חומות - סנפרוסט 1 קובית תרד - סנפרוסט 1 תפוח אדמה קטן – מגורר דק 1 עגבנייה קטנה – קצוצה דק 1 בצל קטן – קצוץ דק 1 שן שום – כתוש 2 כפות...
קרא עוד
>

דג סלמון, במחבת עם חמאה שום ויין

מרכיבים: 4 חתיכות פילה במשקל של כ 150 גר לחתיכה, 50 גר' חמאה 4 שיני שום שלמות 1/4 כוס יין לבן יבש. 1 לימון סחוט 4 עלי מרווה מלח לפי הטעם פלפל שחור לפי הטעם 1 כף שמיר קצוץ דק אופן ההכנה: 1. מיבשים הדגים בגבת נייר,ממליחים ומפלפלים היטב את הדגים משני הצדדים. 2. ממיסים את החמאה במחבת. 3. מוסיפים את השום והמרווה, מבשלים יחד כדקה, מוציאים השום...
קרא עוד
>

צלעות טלה

מנה מיוחדת, שההכנות סביבה הן קצת מטרידות, ונמשכות זמן, אבל התוצאה היא מנת מלכים, שראויים לאכול אותה, אנשים מיוחדים. המרכיבים: 9 צלעות טלה – כשהעצמות מנוקות מהבשר – לבש מהקצב לנקות אותן 2 כפות חרדל 5 כפות שמן זית מלח – לפי הטעם פלפל שחור לפי הטעם 3 כפות פירורי לחם – אני אוהבת פירורי גריסיני 1 כף רוזמרין – קצוץ 1 כף תימין...
קרא עוד