אצלי בבית תמיד אכלו רק שניצל דק מאד.
מאז שנולדו נכדי, הם אוהבים שניצל עבה, וכך זה מוגש להם.
אם רוצים שניצל דק, "דופקים אותו" וממשיכים לפי המתכון הבא.
אני מכינה מראש כמות גדולה, ועוטפת כל מנה בנייר כסף, וכשהם מודיעים לי שמגיעים, אני פשוט מוציאה מהמקפיא את מספר המנות הרצוי, כשכל מנה מוכנה בנייר כסף, מפשירה ומטגנת...
הרעיון לתבשיל זה בא מהביף בורגיניון המסורתי, שהוא תבשיל איכרים מחבל בורגנדי בצרפת, והוא מכיל בשר עם ירקות שורש ומבושל ביין.
התבשיל מבושל כמו הביף בורגיניון, אולם הרבה פחות שעות ועם טופו במקום בשר.
מרכיבים:
1 חבילה תחליף בשר – חתוך לקוביות גסות
1/4 כוס שמן קנולה
4 גזרים – חתוכים לפרוסות גסות
1 לפת – חתוכה לקוביות גסות
1 קולרבי –...