מנה בלקנית טעימה ביותר, מבית היוצר של חמותי, המוגשת עם אורז.
בחרתי הפעם בקיצורי דרך ע"י שימוש בירקות קפואים.
המנה יוצאת מדהימה עם קיצורי הדרך.
במקום עוף אפשר להכניס קוביות בשר בקר, או קציצות מטוגנות.
מרכיבים:
5 בצלים לבנים גדולים מאד חתוכים לקוביות
1.5 ק"ג עוף מהנתחים שאוהבים
2 חבילות שעועית צהובה סנפרוסט - "שעועית צהובה עדינה" (1.6 ק"ג)
3 כוסות שעועית לבנה...
המרכיבים:
1 ק"ג בשר בקר - חתוך לרצועות, אני משתמשת בפילה
3 בצלים גדולים - קצוצים לרצועות
5 שיני שום - שלמות
700 גרם רוטב עגבניות - פאסטה, רוטב עגבניות איטלקי מוכן ומעולה
1.5 כוסות מים - אני מכניסה לבקבוק הפאסטה כדי להוציא את שאריות הרוטב
2 ענפי בזיליקום - מוציאים בתום הבישול
מלח ים - לפי הטעם
פלפל שחור גרוס טרי -...
גבינת הפרמיג'אנו רג'יאנו (Parmigiano Reggiano), מיוצרת בעיר פרמה, שבאיטליה,
באזור אמיליה רומאנה.
במקומות שונים בעולם מייצרים גבינה דומה לזו, אך שמה לעולם יהיה פרמזן בלבד.
מתכון זה, הוא מעדן איטלקי של אוכל ביתי.
מרכיבים:
4 חצאי חזה עוף - מדוקקים עם פטיש שניצלים לעובי 1.5 ס"מ
מלח - לפי הטעם
פילפל שחור גרוס טרי - פי הטעם
2 ביצים - טרופות
2 כוסות פירורי...