Portfolio Category: מנות עיקריות

>

פלפל ממולא – אפשר גם טבעוני

פלפל ממולא מבית אמא ז"ל הפולניה. המרכיבים: 10 פלפלים - בצבעים שונים 350 גרם - בשר טחון - לטבעונים, מוותרים על הבשר ומחליפים בסייטן 1.75 כוסות אורז בסמטי 1/4 כוס שמן קנולה 1 בצל גדול - קצוץ ומטוגן בשמן 100 גרם - רסק עגבניות 1  בקבוק רוטב עגבניות פולפה או פאסטה מלח - לפי הטעם פלפל שחור - הטעם קורט סוכר מים אופן ההכנה: 1. להכין הפלפלים למילוי ע"י...
קרא עוד
>

מפרום – תפוחי אדמה ממולאים בבשר

מתכון מבית היוצר של שכנתי הטריפוליטנית והבשלנית. מרכיבים: 300 גרם בשר טחון 1 בצל - מגורר חופן פטרוזיליה - קצוצה 5 תפוחי אדמה 1 ביצה - טרופה לתערובת הבשר מלח - לפי הטעם פלפל שחור - לפי הטעם 1 ביצה טרופה - לטיגון המפרום 1/4 כוס קמח שמן קנולה - לטיגון המפרום 1 כוס מים אופן ההכנה: 1. לערבב היטב בשר, פטרוזיליה, בצל, ביצה, מלח ופלפל שחור. 2. לקלוף תפוחי...
קרא עוד
>

קציצות בשר עם חצילים ברוטב עגבניות

קציצות בשר אחרות, כשתערובת הבשר מכילה חצילים קלויים. הקציצות יוצאות רכות, אווריריות ועם תוספת של טעם מעושן. מרכיבים: לקציצות 1/2 קילו בשר טחון 2 חצילים - קלויים ומנוקים 1 ביצה - טרופה 3 כפות פירורי לחם - אם התערובת רכה מידי, להוסיף עוד פירורי לחם כדי שאפשר יהיה להכין את הקציצות 1 תפוח אדמה - מגורר - סחוט מהנוזלים 1 בצל - קצוץ דק...
קרא עוד
>

קציצות בשר ברוטב חצילים – מרנג’נס קון קיפטיקס

לאוהבי החצילים - תבשיל שהוא מעדן. זהירות - הרוטב "מבקש" הרבה לחם לבן אחיד, או חלה. מבית היוצר של חמותי היווניה. מתכון שניתן להמירו לצמחונים מרכיבים: 8 חצילים - גדולים, בלי גרעינים, קלויים וקלופים ומנוקזים מהנוזלים המרים, וקצוצים 400 גרם רסק עגבניות קורט סוכר 1/2 כוס מים - לדילול הרוטב 1 קילו בשר בקר טחון 1  בצל - מגורר לקציצות 1 תפוח אדמה - מגורר לקציצות 2 ביצים...
קרא עוד