מרכיבים:
1 עוף שלם - לבקש מהקצב להוציא העצמות - לתבל במלח ופלפל שחור
200 גרם כבד עוף - מנוקה מגידים וכלי דם וחתוך לקוביות קטנות
1.5 כוסות אורז בסמטי - מבושל עם מלח, פלפל שחור וזעפרן
1 בצל - קצוץ ומטוגן
3 שיני שום כתושות
100 גרם צנוברים - קלויים במחבת בלי שומן
1/4 כוס שמן זית - לטיגון הבצל והשום
12 שערות...
המנה הוותיקה והטובה משנות השבעים.
גם היום טרם נס לחה, וילדים מאד אוהבים אותה.
המרכיבים:
1 ק"ג חזה עוף - מנוקה מגידים ושומן, וחתוך לקוביות בנות 3X3 ס"מ
שמן קנולה - לטיגון עמוק של העוף
לרוטב
1 פלפל ירוק - חתוך לרצועות
1 פלפל אדום - חתוך לרצועות
4 פרוסות אננס משומר - חתוך לקוביות
1 פלפל צ'ילי חריף - רק לאוהבי החריף, לא חובה...
המרכיבים:
12 פרגיות עוף עם העור
100 גרם גבינת מסקרפונה
1/2 קילו תרד חלוט
1/2 כוס צנוברים - קלויים
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
שמן זית - לטיגון העוף
אופן ההכנה:
1. לערבב היטב המלית: גבינה, תרד, צנוברים, מלח ופלפל שחור.
2. לפתוח את בשר הפרגיות, עם העור כלפי מטה, למלא במלית, לגלגל לגליל.
3. לחמם השמן במחבת, להכניס הפרגיות עם חיבור הגליל...